Залози на Баскетбол в bet365

Залози на Баскетбол в bet365

Съдържание:

  1. Водещи маркети
  2. Допълнителни пазари
  3. Ч.З.В

Баскетболът е в топ 3 на най-залаганите спортове в Бет365, заедно с футбол и тенис. След като много хора залагат на баскетбол е логично, че букмейкърът ще предлага голямо разнообразие от залози и оферти за този спорт.

Ако вие все още не сте правили залози на баскетбол в bet365 и нямате представа какви възможности за залог се предлагат, сега е моментът да се запознаете с пазарите на този спорт в един от най-добрите сайтове за онлайн залагания.

Нашият преглед за залози на баскетбол ще бъде върху двубоите от NBA, тъй като на тази лига Бет365 предлага най-голямо разнообразие от пазари.

Разбира се основните залози са налични и са всички други първенства и турнири, но за мачовете в САЩ на най-силните отбори има доста допълнителни опции.

👉🏻️ Отвори секция Баскетбол на bet365 от тук
Вземи Топ Бонус след Вход

Водещи маркети

Баскетбол bet365

 

На всички двубои вие може да залагате на Победител

Когато отворите дадено първенство в баскетболния раздел, то в дясно на екрана ще видите коефициентите за победа на един от двата отбора.

Също така имате възможност и за залози на Хендикап и Общо точки в мача, които са изнесени на преден план и вие може да видите тези коефициенти за всички двубои от първенството.

Тези опции са достъпни както на срещите от NBA, така и на мачовете от Германия, Испания, Бразилия, Италия, а дори и на баскетболните мачове в България.

Bet365 почти винаги добавя в тиража си срещите от мъжкото баскетболно първенство у нас, а понякога може да залагате и на женската ни елитна дивизия, но само на най-основните опции като победител, хендикап и общо точки.

Залози за полувреме на баскетбол

На двубоите от NBA вие може да залагате на основните пазари (Хендикап, Общо и Победител) за всяко от двете полувремена. Т.е. може да прогнозирате кой отбор ще спечели първото полувреме, колко точки ще има и да заложите на хендикап за един от двата отбора. Същото важи и за втората част.

Ако смятате, че някой от отборите е по-силен през второто полувреме, то може да заложите на негова победа само за последните 20 минути от мача.

Ако отворим баскетболните срещи от Китай, то също там може да заложите на първо полувреме, но липсват залозите за втората част. Така е в повечето първенства, с изключение на най-интересната лига – NBA.

На срещите в NBA в Бет365 може да залагате и на отбор победител във всяка една четвърт

Това може да го правите както преди мача, така и на живо. На пазарите за американското първенство ще видите най-горе на екрана, че може да промените селекциите и вместо за мач, да видите коефициентите за всяка четвърт като отново са включени и опциите за хендикап и общо точки, както бе и при пазарите за полувреме.

Наистина букмейкърът ви дава страшно много възможности за залози на баскетбол, а това не е всичко!

Когато отворите допълнителните опции на всяка среща, вие ще видите, че може да направите залог на Алтернативен брой точки.

Например ако линията на даден мач за Общ брой точки е 219, то вие може да заложите на над 212 точки, над 215 точки, над 220 точки и т.н. в най-близки граници до основната линия.

Същото важи и за пазара алтернативен хендикап, където имате много възможности на разнообразни коефициенти в зависимост от основната линия на хендикап в мача.

На мачовете от НБА вие може да залагате на Първи до 20 точки - тук просто трябва да направите залог кой от двата отбора ще вкара първи 20 точки. Фаворитът в срещата има предимство и се очаква той да стигне до тази граница първи, но пък защо да не заложите и на изненада?

Допълнителни пазари

Пазари на баскетбол в бет365

Налична за залагане е и опцията Двоен резултат, която е достъпна за всички водещи баскетболни турнири

Вие имате възможност да прогнозирате кой от двата отбора ще има преднина след първите две четвърти и какъв ще бъде крайния изход на срещата.

Дори може да заложите, че на почивката резултатът ще бъде равен и след това някой от двата тима ще спечели мача.

Също така има и залози за обрат в мача – един от двата отбора да има преднина на полувремето и да загуби двубоя.

Залозите за печеливша разлика също са много популярни на баскетболните срещи

В Bet365 имате възможност да прогнозирате точната разлика в мача.

Например може да заложите, че един от двата тима ще спечели с разлика от 10 до 13 точки, или пък да прогнозирате по-малък успех с 3-6 точки разлика или дори минимална победа с 1-2 точки.

Ако смятате, че единият от отборите е много по-силен, то пък може да заложите на негова победа с 17-20 точки или 21+ точки разлика. Наистина на тази опция изборът е много голям и потребителите на Бет365 са много доволни.

Последната опция в нашето ревю за баскетболни залози в Бет365, която ще ви представим, е Отбор с най-резултатна четвърт

Това е много интересна опция за залагащите на баскетбол.

Този залог обобщава всички четири четвърти в срещата и вие трябва да прогнозирате кой от двата тима ще вкара най-много точки за десет минути на паркета.

Например ако в първата четвърт домакинът отбележи 32 точки и след това постижението не бъде подобрено в останалите части, то той е отборът, който печели в този залог.

В случай, че се интересувате и индивидуални спортни дисциплини можете да прочетете нашата статия за залози на тенис.

👉🏻️ Влез в раздел Баскетбол на bet365
Вземи Топ Бонус след Вход

Често задавани въпроси за баскетболни залози в Бет365

На кои баскетболни първенства може да залагам в букмейкъра?

Бет365 предлага почти всички баскетболни първенства, сред които тези на Америка, Испания, Италия, Германия и др.

Кой е най-популярният залог на баскетбол?

Залогът за краен победител в мача е най-популярен сред играчите в Бет365.

Има ли статистика към баскетболните залози в Бет365?

Да, Бет365 предлага статистика на мачовете преди мач и на живо.

Може ли да гледам баскетбол на живо в Bet365?

Да, докато залагате на баскетбол може да гледате много мачове на живо в букмейкъра.

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС