Бонус за залози на Евро Мачове в Бет365

Бонус за залози на Евро Мачове в Бет365

Бонус за залози на Евро Мачове в bet365 е една страхотна оферта за любителите на футболни залози.

Като цяло Бет365 е най-добрият букмейкър, където може да залагате на футбол. Освен че предлагат високи коефициенти и много пазари на футбол от всички краища на света, те имат и страхотен бонус за Евро мачове.

Вие само трябва да направите комбиниран залог на някои пазари на дадени първенства и може да спечелите до 70% повече към вашата печалба.

Бонусът за Евро мачове се изчислява само от чистата печалба на вашия залог. В следващите редове ще разберете всичко за тази бонус оферта и на кои първенства и залози може да се възползвате от нея.  

Как може да получите бонус за Евро мачове?


В тази промоция на Бет365 вашият залог трябва да е от поне 3 събития. Ето от кои първенства трябва да са мачовете, за да може да участвате в промоцията:

 • Шампионска лига
 • Висша лига на Англия
 • Серия А на Италия
 • Примера Дивисион /Испания/
 • Първа Бундеслига на Германия

Не всички опции за залог на мачовете от тези първенства са валидни за офертата. Вашите залози трябва да са на пазарите Краен резултат и Резултат/Двата отбора да отбележат гол. Също така пак повтаряме, че трябва залогът ви е да е комбиниран и да включва поне три събития. Всички селекции от вашия фиш трябва да са успешни, за да получите бонус. Ако например сте пуснали 5 срещи на краен резултат от Висшата лига или Серия „А“, и познаете четири от тях, то няма да получите никакъв бонус. Изисква се залогът да е изцяло успешен!

Какви са условията на бонуса Евро мачове?

Euro bonus bet365

Освен че трябва мачовете да са от дадени първенства и на определени пазари, има още доста условия на тази оферта. Със сигурност разбрахте, че трябва залогът ви да е от поне 3 събития, за да се класира за бонуса. Ето и допълнителните правила и условия на бонуса Евро мачове през 2018 година:

 • При отлагането на някой от двубоите във вашия фиш, бонусът се начислява спрямо останалите успешни селекции. В такъв случай, ако вие сте изпълнили минималните изисквания за селектиране на мачове и сте избрали само три срещи, то при една отменена няма да получите бонус, дори и другите две срещи да са успешни.
 • Максималната сума на този бонус е 100 000€; Това е максимума, който може да ви бъде даден като бонус.
 • Бонус сумата от Евро мачове се изплаща до 24 часа след края на последния двубой като най-често от букмейкъра превеждат цялата ви печалба веднага;
 • Има някои ситуации, когато бонусът не се прилага:
  • Ако затворите целия си залог чрез опцията Затвори залог;
  • Приложили сте функцията Промени залог и тя е засегнала събитие, което вече се провежда и е в залозите на живо;
  • Използвате комбинации от типа Lucky 15, Lucky 31 и други;
 • Ако направите частичен кеш аут на вашия фиш, с който участвате за бонуса Евро мачове в Бет365, бонус сумата ще се начисли в зависимост от новата печалба на залога, която остава.
 • Bet365 има пълните права да отнеме бонус сума или да не ви позволи да участвате в офертата, ако установи нерегламентирани действия от даден потребител, който цели да се възползва от промоцията.

Как се начислява бонуса и каква сума може да получите:

bet365 euro bonus

Възможната добавка под формата на реални пари за игра чрез този бонус е много атрактивна.  Вие може да спечелите до 70% повече към вашата печалба на залог, ако познаете 14-кратен акумулатор. Т.е. при успешен залог с 14 срещи, които отговарят на посочените правила и условия, вие печелите още толкова, колкото е чистата ви печалба от залога. С всяка по-малка комбинация от 14 срещи процентът бонус намалява, при комбинация от три срещи получавате 5% бонус.

Ето и точното разпределение на бонуса Евро мачове:

Брой мачове във вашия фиш

Процент на добавен бонус

3

5%

4

10%

5

12%

6

15%

7

20%

8

25%

9

30%

10

35%

11

40%

12

50%

13

60%

 

14 или повече

70%

 

 

 

© 2009-2020 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти