Депозиране на пари в 22bet

Съдържание:

 

Залагащите в онлайн букмейкъри никога не са имали такова разнообразие от хазартни оператори, каквото има в днешно време. Една от най-развиващите се компании за онлайн залози в момента е 22Bet, като в букмейкъра може да залагате на спорт, виртуални спортове, електронни спортове и казино.

Букмейкърът е най-известен в Русия, но през 2019 г. прави своя пробив на европейската сцена и всеки българин може да си направи регистрация и да започне да залага. 22Bet не изисква задължително верификация на сметката, но вие може да направите това веднага след регистрация.

Най-важно след като сте си регистрирали акаунт е да можете да депозирате - да вкарате пари в сметката си за залози. В следващите редове ще разгледаме какви са възможностите за депозиране в 22Bet и какъв е процесът по депозит в сметката на играч.

👉🏻️ Отвори сайта на 22bet
Вземи Бонус след Вход

Методи за депозит в 22bet

22Bet е сред букмейкърите, които имат най-много опции за депозит на средства. Всички методи са добре познати на онлайн залагащите и на хората, които са извършвали плащания в интернет. Вие може да депозирате в 22Бет с банкови карти, Skrill, Neteller и банков превод, като също така има много възможности за депозит с криптовалута. Депозитът е лесен процес и се изпълнява за няколко секунди или най-много минута, ако преди това вече сте регистрирали желания от вас метод на плащане.

Методи за депозит в 22bet

22bet Депозит с Банкови карти

Всички сайтове за онлайн залагания предлагат на клиентите си възможност за депозит с банкова карта, тъй кто това е един от най-лесните методи на плащане. В 22 Бет депозитът с кредитна или дебитна карта е сред най-популярните и предпочитани методи за депозит на средства. Вие имате възможност да направите депозит чрез VISA и MasterCard. По-долу ще ви дадем подробно обяснение как да направите депозит с вашата банкова карта.

Как се депозира чрез Банкова карта?

 1. Посетете менюто за депозит във вашия профил и влезте в категория „Bank Cards”;
 2. Изберете вида банкова карта, която притежавате;
 3. Почакайте 1-2 секунди да се визуализира малко прозорче, като в него се въвежда сумата, която ще вкарате в сметката си. За потвърждение цъкнете върху бутона „Confirm”;
 4. След това ще продължите към платежната система на 22Бе - в нея трябва да въведете всички данни за картата - имена, номер на картата, валидност и код за сигурност;
 5. За потвърждаване на депозита цъкнете на лилавия бутон „Deposit”;
 6. Депозираната от вас сума ще се зареди във вашата сметка в 22bet.

Лимити и време на транзакцията при Банкови карти

Минималният депозит с банкови карти е 1.96 лева. Депозитът става моментално и веднага след като сте финализирали вашето плащане, вие ще може да разполагате с парите си и да залагате в букмейкъра.

Мнение за метода

Депозитът с банкови карти е предпочитан от голяма част от клиентите на 22Бет. Причината е, че почти всеки има опит с плащания с банкови карти в интернет и няма никакви съмнения относно този метод. В 22Bet депозитът с банкови карти не отнема време и няма такси, така че вие също може да го използвате.ю

👉🏻️ Регистрирай се и депозирай в 22bet
Вземи Бонус след Вход

22bet Депозит с Skrill

Скрил е един от най-популярните методи за плащания, който се отнася в категорията "E-wallets". 22Bet предлага на своите играчи доста възможности за депозит с онлайн портфейли - Epay, Jeton Wallet и QIWI са други опции, но Skrill е методът, който е най-познат на българските потребители. В следващите редове ще разгледаме начина на депозит със Скрил и колко време отнема транзакцията.

Как се депозира чрез Skrill ?

 1. Влезте в раздела за Депозит в сайта на 22Бет от вашия профил;
 2. Натиснете на логото на Skrill в категорията “e-wallets”, за да изберете този метод на плащане;
 3. Трябва да почакате секунда, за да се отвори малко прозорче - в него се въвежда сумата, която ще депозирате. От падащото меню е нужно да посочите „Skrill Wallet” - така ще направите депозит от вашия електронен портфейл;
 4. Натиснете бутона „Confirm” и ще бъдете пренасочени към платежната страница на Skrill и е нужно да се логнете във вашия акаунт, като натиснете бутона „LOG IN”;
 5. След това се въвежда имейл и парола - данните ви за акаунта в Скрил, за да го свържете с 22Бет. Когато това се случи, вие може да платите заявената от вас сума за депозит като натиснете на бутона „Pay now”;
 6. Системата ще ви отпрати към сайта на 22Bet и депозираната от вас сума ще е преведена по сметката ви, така че може да започнете да залагате.

Лимити и време на транзакцията при Skrill

Минималната сума на депозит с този платежен метод e 3.91 лв. При всички онлайн портфейли транзакцията става незабавно, така че веднага след депозит ще може да започнете да залагате в букмейкъра.

Мнение за метода

Електронните портфейли са много често използвани за депозит в онлайн букмейкърите. Доста клиенти от България депозират със Скрил в сайтовете за онлайн залагания. В 22Bet вие лесно може да правите депозит с този платежен метод, а след като изтеглите печалбите си имате възможност да ги прехвърлите от Скрил към вашата банкова карта.

22bet Депозиране с Neteller

Neteller е един от най-популярните и надеждни онлайн портфейли. Вие може да го откриете в 22Бет в В категория „Платежни системи“, където имате още опциите да вкарате пари в сметката си с ecoPayz и Payeer. В тази категория най-популярният метод на плащане сред онлайн залагащите е Neteller и поради тази причина ще ви обясним как да направите депозит с него, като процедурата е същата и при останалите два метода в тази категория.

Как се депозира чрез Neteller?

 1. Влезте в раздела за Депозит и изберете „Платежни системи“, след което цъкнете на Neteller;
 2. Трябва да посочите каква сума искате да депозирате в полето за депозиране и след това да попълните имейла, на който е вашият акаунт в Neteller;
 3. Чрез зеления бутон може да потвърдите вашата заявка за депозит и след това ще бъдете прехвърлени към платформата на Neteller;
 4. Нужно е да впишете паролата, с която сте регистрирани в платежната система;
 5. Цъкнете на бутона “continue”, за да се логнете в сметката си там и да потвърдите вашия депозит в 22Бет.

Лимити и време на транзакцията при Neteller

Минималната сума за депозиране при този метод е под 10 лв - за да сме точни 9.78 лева. Времето на транзакцията е незабавно и веднага след завършване на вашия депозит, парите ще са по сметката ви в 22Bet.

Мнение за метода

Neteller не налага големи такси за транзакциите за разлика от някои други онлайн платежни системи. Много лесно и бързо може да прехвърляте парите си по сметка в Neteller или към банковата сметка. Депозитът в букмейкъра пък се извършва моментално, така че ние може да отчетем само плюсове на този метод за депозиране на пари в онлайн букмейкърите.

22bet Депозит с PaySafeCard

22bet е букмейкър, който се слави с разнообразието от методи за депозит. Всички български клиенти имат възможността да вкарат пари с PaySafeCard - надежден метод за разплащане в интернет. С PaySafeCard - предплатена карта за плащане, вие може да захраните сметката си в 22Бет по всяко време, като първо трябва да сте направили покупка на ПИН код на PaySafeCard.

Как се депозира чрез PaySafeCard?

 1. Цъкнете на логото на компанията в раздела за депозит, след което е нужно да въведете желаната сума за депозиране;
 2. Потвърдете депозита и изчакайте да се стартира системата на PaySafeCard;
 3. Попълнете кода на вашата предплатена карта и кликнете на бутона „Плащане“;
 4. Ще се върнете в сайта на 22Bet и ще забележите веднага, че депозитът ви е отразен в сметката.

Лимити и време на транзакцията при PaySafeCard

Минималната сума за депозит чрез този онлайн метод на плащане е 1.50 лева. Вие може да заредите 10 лева във вашата предплатена карта и да депозирате на няколко пъти в букмейкъра. Всеки депозит се обработва веднага и не е нужно никакво време да чакате.

Мнение за метода

По-малко български играчи използват този метод на плащане, тъй като в родните букмейкъри той се прилага рядко и затова в чуждестранен букмейкър като 22Бет ще ви е странно да депозирате с него, вместо да използвате банковата си карта например. Но депозитът с PaySafeCard има много предимства и не се начисляват никакви такси, така че няма причина да не опитате да депозирате пари по този начин.

Депозит с Банков трансфер

Плащането по банков път е добре познато на почти всички. В букмейкъра 22Bet всеки клиент има възможност да заплати своя депозит с банков трансфер. При използването на опцията за депозиране с банков трансфер, се ползва системата на Skrill, което да улесни трансфера на средства.

Как се депозира чрез Банков трансфер?

 1. В менюто за плащане на депозит е нужно да изберете “Rapid Transfer”;
 2. Въведете сумата, която искате да депозирате и ще бъдете пренасочени в системата на Skrill;
 3. След това въведете вашият IBAN, имена и и-мейл адрес;
 4. Продължете вашия депозит с натискане на бутона в синьо и ще ви се отвори системата на Rapid Transfer;
 5. Нужно е да въведете вашето онлайн банкиране, за да завършите вашия депозит;
 6. Депозираната сума ще е налична в акаунта ви веднага след изпълняване на всички стъпки от процеса по депозит.

Лимити и време на транзакцията при Банков трансфер

Минималната сума, която може да внесете в сметката си, с този метод на депозиране е 3.91 лева. Депозитът с банков трансфер е моментален и няма да чакате няколко дни, за да разполагате с парите си във вашия 22Бет акаунт, като така може много бързо да се възползвате от всички налични бонуси за нови играчи.

Мнение за метода

С депозирането чрез банков трансфер вие ще изберете сигурен начин да заредите сметката си в букмейкъра. Няма да се налагат допълнителни такси при депозит от хазартния оператор, което е най-добрата новина за залагащите.

Депозиране с Криптовалути

22Bet е един от многото онлайн букмейкъри, които в днешно време дават възможност на играчите да вкарват пари с Криптовалути, следвайки най-модерните технологии. Bitcoin, Ethereum, Cardano и Litecoin са едни от най-популярните криптовалути и естествено те са достъпни в 22Бет. Трябва много добре да сте запознати със сферата на криптовалутите, за да депозирате с тях в букмейкърите.

Как се депозира чрез Криптовалути?

 1. Изберете желаната от вас криптовалута в менюто за депозит като цъкнете на категория „Cryptocurrency”;
 2. След това ще видите прозорец и код, като това е вашият адрес за депозит чрез тази криптовалута;
 3. Използвайте вашата криптовалута, за да заплатите депозита си и сумата ще е налична във вашата сметка в 22Bet.

Лимити и време на транзакцията при Криптовалути

Когато изберете дадена криптовалута, вие ще се запознаете с минималната сума за депозит чрез нея. Транзакцията се извършва моментално, което е едно от най-големите предимства на депозита с този метод на разплащане.

Мнение за метода

С депозирането чрез криптовалута вие ще може да използвате вашите биткоини или друг вид валута от този тип, за да залагате на спортни събития или казино игри. Много хора вече вкарат пари в букмейкърите с криптовалути, а в цял свят разплащането с тях добива все повече популярност.

Депозиране в 22Bet през телефона

22Bet са разработили много добра мобилна версия, за да може всички клиенти да депозират и залагат през телефона. В днешно време е много важно от всяко мобилно устройство да може да се прави в към сметката, като в 22bet всеки играч може да направи това супер лесно.

За да отворите менюто с опциите за депозит на средства, просто кликнете на зелената иконка в горния десен ъгъл на екрана на телефона. След това веднага ще видите всички методи за депозит, за да изберете желания от вас метод и да направите транзакция към вашата сметка в букмейкъра. Процесът на депозит на средства в 22Бет от мобилното устройство е аналогичен с този на пълната версия на букито.

👉🏻️ Печели от топ залози в 22bet
Вземи Бонус след Вход

Бонуси от 22bet обвързани с депозиране

Онлайн букмейкърите предлагат бонуси за първи депозит и 22Бет не прави изключение. След като захраните сметката си като нов клиент в букмейкъра, вие може да избирате измежду две страхотни оферти:

 • Първата е начален бонус 100% до 250 лв. за СПОРТ;
 • Другата оферта е 100% до 600 лв. за КАЗИНО.

И двете оферти са обвързани с първия депозит на клиента. Това са бонуси за нови играчи. Промоциите за нови клиенти имат специални условия за разиграване, които трябва да се изпълнят, за да може да направите теглене от сметката си, след като сте имали печалби.

Начален бонус Спорт oт 22бет

Всеки фен на спортните залагания търси онлайн букмейкър с добра промоция за нови клиенти. В 22Бет вие може да вземете Начален бонус Спорт до 250 лева като бонусът е в размер 100% от първоначалния ви депозит в букмейкъра. Няма да срещнете никакви трудности да вземете бонуса като просто е нужна регистрация от клиента в 22Bet и депозит на средства.

Условия и правила на начален бонус Спорт

 • Трябва да заявите депозит от поне 2 лева, за да се възползвате от офертата за спортни залози за нови клиенти;
 • Получената бонус сума е нужно да се заложи 5 пъти на пазари от спортните събития в букмейкъра на залозите от типа акумулатор (с поне 3 събития);
 • Всяка селекция в акумулатора трябва да е с минимален коеф от 1.40;
 • Всеки клиент има срок от 7 дни, за да превърти офертата за спортни залози;
 • Може да заявите теглене от сметката само след разиграване на бонуса.

Начален бонус Казино

Всеки клиент с нова регистрация в 22Bet има привилегията да получи начален бонус за казино игри, който е много по-висок от офертата за спортни залози. В момента може да получите бонус 100% от първия ви депозит до 600 лева. Веднага след откриване на сметка в 22Бет може да заявите вашия бонус за казино, като дори не е нужно да минавате процеса по верификация на сметка. Просто депозирайте за първи път в букмейкъра и изберете, че искате да се възползвате от промоцията за Казино.

Условия и правила на начален бонус Казино

 • Клиентът трябва да разиграе бонус сумата, като направи залози на стойност 50 пъти размера на получения бонус;
 • Срокът за превъртане на офертата е точно една седмица след първия ви депозит и получения бонус;
 • Максималната сума на залог при превъртане на бонуса е 5 евро;
 • Може да заявите теглене само след пълното разиграване на бонус офертата нов клиент казино.

Често задавани въпроси при депозиране в 22Bet

С кой метод е най-лесно да депозирам в 22Бет?

Вие може да използвате банкова карта за най-лесен и надежден начин за депозиране, но също така плащанията чрез Skrill и Neteller са много широко разпространени.

Каква е минималната сума за депозит в букмейкъра?

В 22Бет минималната сума за депозиране е 1.50 лв. чрез PaysafeCard;

Началният бонус в 22Bet наличен ли е при всички методи на депозит?

Да, бонусът може да се използва с всички методи на депозит.

Мога ли да депозирам от мобилния си телефон?

Да, в 22Bet имате възможност да вкарате пари в сметката си от вашето мобилно устройство.

Контакти с 22Bet при въпроси и проблеми с депозирането

Всеки букмейкър предлага добра услуга за обслужване на клиенти, за да може да осъществите контакт с екипа букмейкъра, ако нещо не ви е ясно. Например при депозирането може да имате въпроси за лимити на депозит или за депозита с даден метод в 22Bet, като имате опцията чрез чат на живо да се свържете с екипа за обслужване на потребители. Веднага човек от поддръжката на 22Бет ще бъде на линия за вас, за да разреши проблема. Ако пък имате въпрос, който не е много спешен, то може да пишете на и-мейл, за да не ангажирате човек от поддръжката в чата на живо.

Ето и какви са начините да се свържете с букмейкъра:

 • Чат на живо;
 • и-мейл: support-en@ 22Bet.com.

👉🏻️ Влез в 22bet
Вземи Бонус след Вход

Обобщение за депозирането в 22Bet

От екипа на 22Бет са осигурили най-лесните и практични методи за разплащане за депозит на средства за български играчи. Захранването на вашия игрален профил с реални пари се извършва буквално за няколко секунди. Играчите имат възможност да депозират с банковите си карти, електронни портфейли и платежни системи, предплатени ваучери и криптовалути.

Букмейкърът е поставил нисък лимит за депозиране - точно 1.96 лв. чрез един от методите на плащане, така че без проблеми всеки играч да може да зареди сметката си и да опита от залозите в 22Бет. Всички печалби на клиенти се изплащат във вашата сметка на мига и в пълен размер, което е още едно предимство да депозирате в букмейкъра и да се насладите на онлайн залозите.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС