Верификация на акунт в 22bet

Съдържание:

С процеса по верифициране на акаунт ще се сблъскате във всеки един онлайн букмейкър или какъвто и да е сайт за хазартни игри. Верификацията на сметка се изисква от всички лицензирани букмейкъри, които оперират в цял свят. Няма как даден играч да тегли своите печалби в сайтовете за онлайн залози, ако не е доказал самоличността си на букмейкъра, за да се установи, че той е собственикът на сметката. В тази статия ще ви запознаем с процеса по верификация в руския букмейкър 22Bet. В началото ще разберете защо трябва да верифицирате акаунта си, след което ще ви разясним как да активирате профила си и какви са условията и срокове за верифициране. Още сега ще ви успокоим, че това е много лесен процес и не трябва да ви притеснява, като в следващите редове ще разберете това.

👉🏻️ Отвори 22bet
Вземи Бонус след Вход

Защо трябва да верифицирам акаунта си след регистрация в 22bet

Тук отново ще повторим някои неща от увода на статията - нужно е да верифицирате акаунта си в 22Бет поради две основни причини - първата е, че така ще потвърдите, че вие сте собственикът на сметката, която е регистрирана в платформата на 22бет и от която ще залагате реални пари. Втората е, че без да сте верифицирали акаунта си, то не може да теглите средства. Така целият процес по залагане ще е напразно и дори да спечелите големи печалби от спортни залози или казино, просто няма как да направите теглене и парите да пристигнат във вашата банкова сметка. Те просто ще стоят в сметката ви в 22Bet докато не верифицирате профила си, а до тогава може и да ги загубите.

Също така ако искате да вземете началния бонус на букмейкъра, вие трябва да потвърдите телефонния си номер чрез SMS код. С това до известна степен ще се установи, че вие сте направил регистрация на този акаунт, но не е част от същинския процес за верификация.

Топ причини за верификация в 22bet

 • Без верификация на акаунт не може да теглите от сметката си;
 • Верификацията на сметка потвърждава вашата самоличност;
 • Ако акаунтът ви дълго време не е верифициран, по него може да се наложат ограничения.

Как става верификацията на на акаунт в 22bet - Стъпка по стъпка

В 22Бет всеки играч има възможност да верифицира сметката си с лична карта, паспорт или шофьорска книжка. В следващите редове ще ви разясним стъпка по стъпка как да активирате акаунта си и той да е годен за теглене на печалби.

 1. В регистрирания от вас профил в 22Бет ще намерите раздел за прикачване на документи за верифицирането на акаунта. В него просто трябва да качите снимките на вашите документи;
 2. Възможни документи за верификация: лична карта, паспорт или шофьорска книжка;
 3. Имате възможност директни от вашия телефон да качите документите, използвайки мобилната версия на 22Bet. Така е по-лесно да направите верификацията, но пък ако желаете може да го сторите и от настолния си компютър, но първо трябва да прехвърлите снимките на документите на него;
 4. Когато вече сте изпратили документите за самоличност до екипа на букито, те ще бъдат разгледани и сравнени с данните във регистрираната от вас сметка;
 5. Нужно е да изпратите ясни снимки на екипа на 22Бет, за да може да сравнят данните и ако всичко съвпада, профилът ви ще бъде верифициран в най-кратък срок.

👉🏻️ Създай нов профил в 22bet
Вземи Бонус след Вход

Какви са условията и сроковете за верификация в 22bet

Верификацията на акаунт не отнема много време в 22Бет. Потребителите трябва да знаят, че екипът на букмейкъра се справя с тази задача доста бързо. В повечето случаи в период 24 - 48 часа вашата сметка трябва да бъде верифицирана успешно. След това няма да имате никакви ограничения по акаунта и може да теглите печалбите си;

Важни моменти за процеса по идентификация в 22bet

 • Възможно е да се изисква допълнителна верификация - Понякога букмейкърите изискват от своите клиенти допълнителна верификация. Това може да стане месеци или година, след като сте потвърдили вашата самоличност по стандартния начин. Възможно е да се иска от вас да изпратите сканирано копие на банковата карта или пък екранна снимка на онлайн портфейлите Skrill и Neteller, ако депозирате в акаунта си с тях;
 • Верификацията на профила ви може да е неуспешна - Проверката на документи може да бъде отхвърлена и верификацията да не е успешна. Има два варианта - това може да е грешка на човека от екипа на 22Бет или пък снимката на вашата лична карта или паспорт е неясна и не се виждат добре данните ви. След това просто трябва да изпратите нова снимка в по-добро качество и този път няма да имате проблеми с верифицирането на акаунта.

Често задавани въпроси за верификацията в 22bet

По какъв начин мога да верифицирам акаунта си?

В 22Бет всеки клиент може да верифицира своя акаунт с лична карта, паспорт или шофьорска книжка;

Защо не мога да тегля средства без верификация?

Няма как да направите теглене в букмейкъра, ако не сте потвърдили вашата самоличност;

Колко време отнема верифицирането на акаунт?

Най-късно до 48 часа вашият акаунт в 22Bet ще бъде верифициран;

Всички регистрирани акаунти ли подлежат на верификация на акаунт?

Да, няма никакво съмнение, че букмейкърът изисква верификация на сметка от всеки свой потребител.

Обслужване на клиенти и контакти при проблеми с 22bet

При проблеми с верификацията на акаунт в букмейкъра, вие не трябва да се притеснявате, а веднага да се обърнете към екипа на 22Bet, използвайки един от многото начини за връзка. Не се колебайте да потърсите поддръжката на клиенти на букито, ако вашата верификация е отхвърлена или процесът се забави. Ето и какви са възможностите за контакт:

 • Чат на живо - достъпен по всяко време;
 • Телефон - +357 99 816-806;
 • Основен имейл - support-en@ 22bet.com;
 • За сигурността на акаунта - security@ 22bet.com.

👉🏻️ Забавлявай се на макс в 22bet
Вземи Бонус след Вход

Обобщение за верификацията в 22bet

Процесът по верификация в 22Bet няма да затрудни нито един клиент - това е стандартна процедура, която е включена във всеки онлайн букмейкър. Единствено ако залагате в букмейкърски пунктове не е нужно да се верифицирате. В 22Бет имате възможност да потвърдите самоличността си чрез три типа документи, като най-голям процент от играчите се верифицират с лична карта.

След като получите съобщение, че сметката ви е верифицирана успешно, няма да имате никакви ограничения по тегленето на печалби, което е най-важното за всеки клиент в онлайн букмейкър.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС