1xbet Затвори залог - Кеш-аут

1xBet Затвори залог - Кеш-аут

Съдържание:

  1. Как се затваря залог в 1xBet?
  2. ЧЗВ за кеш-аут
  3. Оценка на опцията “Продажба на фишове”

Букмейкърът 1xBet позволява на своите играчи да използват добре познатата функция на спортни залози - Кеш аут. Може да срещнете и опцията с името Cash Out, но в 1xBet тя се казва по съвсем друг начин - “Продажба на фишове”.

1xBet се стреми да бъде уникален букмейкър и се разграничава от останалите с името на функцията. Тя обаче работи по абсолютно същия начин, което е най-добрата новина за играчите на руския букмейкър.

Използвайки опцията за продажба на фишове, вие може да вземете определена печалба, като не е нужно да чакате края на дадено събитие. Също така може да направите кеш аут, който да ограничи вашите загуби.

Това се случва, когато вашите залози не вървят добре и имате предчувствие, че няма как да спечелите. Ако тогава 1xBet ви предлага дадена сума, то е добре да я вземете към сметката си.

👉🏻️ Влез в 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

Как да използвате “Продажба на фишове” в 1xBet?

Опцията Кеш аут в 1xBet се използва, когато сте направили залог.

Трябва да знаете, че не за всички опции в руския букмейкър се предлага функцията за затваряне на залог, но за повечето селекции е налична, както и абсолютно винаги при залозите на живо.

Вие може да използвате функцията, когато всичките селекции във вашия фиш все още са активни. Няма как да приложите опцията за Кеш аут, ако една от селекциите вече е загубена.

Когато сте влезли във вашия акаунт, трябва да цъкнете на опциите "Моите залози"

Тогава ще видите активните си фишове и опциите под вашия фиш са доста, като една от тях е “Продаване на фиш”. Като натиснете върху този бутон, вие ще видите различните варианти за продажба.

Нека разгледаме пример как се използва опцията:

  • След като цъкнете бутона за продажба на фишове, то ще се зареди нов прозорец. В него вие може да видите различните възможности.
  • Една от тях е "Продай сега" - сумата, която предлага тази опция, за кеш аут.
  • Вие може да приберете част от тази сума, като в полето за това е нужно да напишете колко пари искате да затворите. Така правите частична продажба на фиша и част от залога ви остава активен.
  • Първата секция от опцията за Продаване на фиша ви позволява да направите кеш аут веднага или да затворите част от сумата.
  • Друга от опциите за кеш аут в 1xBet се казва “Продай по-късно”. В този раздел вие може да изберете кога фишът ви да бъде затворен автоматично. Може да настроите сума, която искате да затворите и когато тя бъде достигната, фишът ще се затвори автоматично.
  • След като потвърдите тази сума, просто вашият фиш трябва да върви добре и да достигне тази сума, за да се затвори. Въпреки въвеждането на това правило, отново може по всяко време да затворите залога си. Това правило е измислено в случай, че имате ангажименти и не може да следите фиша си. Наистина то работи доста добре и е полезна функция в "Продажба на фишове".

Когато затворите вашия залог, изходът на предстоящите събития няма никакво значение. Вие директно се съгласявате да вземете посочената сума в момента на използване на кеш аут.

Понякога опцията за спиране на залога може да не е активна. На какво се дължи това?

В случай, че във футболен мач падне гол, пазарите в 1xBet се блокират и тогава няма да може да използвате кеш аут. Това важи и при други важни ситуации като например червен картон, дузпа, контузия на играч. Също така ако в тениса, даден състезател се контузи, отново няма да може да използвате кеш аут на фиша си, ако имате селекция от мача.

Често задавани въпроси за кеш-аут в 1xBet

На кои пазари и спортни дисциплини може да използвате "Продажба на фишове"?

Руският букмейкър 1xBet предлага своята опция за кеш на всички спортове.

Не на всички пазари на събитията обаче може да използвате услугата. Не може да сте сигурни в кои опции ще има затвори залог, тъй като 1xBet не дава информация за това.

Може да разберете дали ще имате възможност да контролирате залога си, когато го направите. Във вашия направен залог ще видите дали имате "Продажба на фишове".
Със сигурност може да използвате функцията за затваряне на залог при залози н живо.

Популярните пазари на спортни събития за краен победител, двоен шанс, общ брой голове и др. имат опцията за кеш аут.

Може ли да се използва Кеш аут на другите раздели в 1xBet?

Това няма как да стане. 1xBet е въвел в букмейкъра тази функция единствено за спортни залози.

От букмейкъра се стремят да вградят функцията във виртуални спортове, но не е ясно това кога ще се случи. В Казиното няма как да използвате "Продажба на фишове" и това е логично.

Активна ли е функцията от мобилно устройство?

Играчите на 1xBet, които залагат от мобилните си устройства, могат да използват функцията "Продажба на фишове".

Специалнта мобилна версия на 1xBet позволява на клиентите да контролират залозите си. Вие имате достъп до всички функции на букмейкъра от мобилното си устройство.

Има ли бонус, ако използвате Кеш Аут в 1xBet?

Ние сме виждали букмейкъри, които предлагат бонус за първо използване на Кеш аут. В 1xBet обаче няма подобен бонус.

Ние не смятаме, че е нужен, тъй като самата функция има големи предимства. Все пак руският букмейкър предлага много други бонус оферти, от които може да се възползвате, ако сте техен играч.

👉🏻️ Отвори сайта на 1xBet
Вземи Супер Бонус Сега

Нашето мнение за функцията “Продажба на фишове” в 1xBet

Ние няма как да не дадем отлична оценка за опцията “Кеш аут” в руския букмейкър. На първо място, тя е уникална по името си и се различава от другите сайтове за спортни залагания.

Функцията за затваряне на залог в 1xBet има много различни опции, които осигуряват на играчите чудесна възможност да спечелят повече пари и да минимизират загубите си. След най-големите предимства на функцията са, че може да използвате кеш аут на високи суми и сте способни да правите частично затваряне на залог.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС