Създай Залог за днес

Еволюцията на букмейкърските къщи ни донесе нови, още по-добри възможности за игра. Знаем, че комбинирането на събития в права колонка се осъществява на строг принцип, даващ право на максимум един пазар от даден двубой. Благодарение на иновативната функция на Bet365 – Създай залог, това бе отстранено, а играчите се сдобиха с опция за съставяне на акумулатор, включващ няколко маркета от един-единствен сблъсък.

Какви са възможните опции за комбиниране?

Bet365 Създай залог присъединява всички налични пазари, които ще откриете в обикновения футболен тираж. Може да комбинирате почти всичко, а общият коефициент се съставя на база отделните ставки на избраните маркети. Сред предложените варианти за игра са:

 • Краен изход
 • Резултат на полувреме
 • Голове за отбор
 • Общ сбор голове
 • Двата отбора да отбележат
 • Брой картони
 • Брой ъглови удари
 • Точен резултат
 • Първо полувреме/ Краен резултат
 • Специални залози
 • Голмайстор

Както се убеждавате, изборът е във вашите ръце, а многообразието ще ви донесе още по-високи потенциални печалби. Позитивното на тази функция е, че не се ограничавате в подбора на възможни изходи на двубоя. Например, в определени случаи сме уверени в резултатността, но и очакваме един от отборите да спечели безпроблемно. Именно това е целта на “Създай залог” – може да комбинирате двете опции и да се възползвате от по-добра сумарна ставка.

Правила за участие в Създай залог

Разбира се, участието със специален Bet Builder има своите специфики, които трябва да се отчетат. На първо място да подчертаем, че “Създай залог” е вид права колонка, така че уреден маркет като непечеливш ще доведе до пагубен развой на целия фиш. Също така ако даден пазар е анулиран или отменен, акумулаторът получава коефициент 1,00, т.е. поставеният облог се възвръща на потребителя.

За момента Създай залог на Bet365 е наличен единствено за залози на футбол, но се очаква в скоро време да навлезе и в света на тениса. Ако сте решени на комбиниране на повече маркети, трябва да отбележим, че допустимият им размер е 6 – не може да съставяте талони с повече събития. Освен това Bet Builder-ът се играе самостоятелно, без да се включват единични залози към него.

Как изготвяме прогнозите в рубриката “Създай залог за днес”?

Спираме се основно на популярни събития от света на футбола, тъй като разнообразието от пазари при тях е най-голямо. След това правим обстоен преглед на възможните развития на срещата, акцентирайки не само на крайния победител, но и на вероятния брой голове, картоните и корнерите в мачовете на замесените отбори.

Целта ни е да съставим леснопостижим акумулатор, т.е. избираме по-вероятни събития. Разбира се, това отнема от стойността на ставката, но групиране на 2-3 селекции носи добър общ коефициент, позволяващ участие с висок залог. Прогнозите в рубриката “Bet Builder” се добавят предходната вечер, за да разполагате с достатъчно време за реакция.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС