Прогнози Сингъл за Днес

Омръзнаха ви непечелившите акумулатори, в които уж залагате на най-сигурните събития за деня?! Спокойно, знаем колко е неприятно да се окажете на губещата страна, въпреки добрия подбор на прогнози. Това ни мотивира да създадем отделна рубрика с прогнози за сингъл, в които ще откриете предложения с драстично по-високи ставки, осигуряващи стойностен вид на потенциалните печалби.

Сингъл за днес

 

Час:16:00

Брайтън - Лестър Краен Изход - Равен 3.25

 

Сингъл за днес

 

Час:16:00

Брайтън - Лестър Краен Изход - Равен 3.25

 

Какво е сингъл?

Думата “сингъл” е чуждица, взаимствана от английския език. Преведено на български означава – “единичен”, “самостоятелен”, т.е. залагате само на едно събитие в талон. Потенциалната печалба се сформира единствено от облога и от коефициента на избраната селекция. Колкото по-висока е нейната ставка, толкова повече ще спечелите. За разлика от правите колонки и системните комбинации, при сингъл залозите вероятността за печалба е в значително по-големи размери. Например, ако сте избрали двубой с приблизително равностойни тимове и сте заложили на краен изход, процентовата вероятност за печеливша развръзка е 33%.

Как избираме сингъл прогнозите?

Целта на рубриката “Прогнози сингъл за днес” е да ви подпомогне при избора на двубой с по-неочаквана развръзка. Това не означава, че ще стреляме на посоки, напротив, правим подробен анализ на всеки един сблъсък от футболния тираж. Сред основните опорни точки попадат кадровите проблеми в замесените тимове, представянето им в няколко поредни мача, неразбирателствата между ръководство и играчи, както и финансовите възможности. На база изброените фактори се спираме на срещата с най-възможен изход, който би се оказал изненадващ за букмейкърските компании.

Какви маркети попадат в рубриката?

Разбира се, крайният изход е перфектно решение, ако се цели търсене на изненадващи събития. Неведнъж сме ставали свидетели на двубои, в които видимо по-непретенциозният и считан за аутсайдер отбор стига до пълния комплект точки. Причините за подобен развой се коренят в най-различни обстоятелства, от липса на късмет до червени картони.

Пристан в рубриката намират и маркетите за общ брой голове. Търсим високи линии, които логично биват оценени с по-привлекателни ставки. Сред най-често срещаните предложения е опцията за над 3,5 гола, като се съсредоточаваме върху резултатни първенства.

Коефициентите на избраните прогнози задължително са над 3,00, за да се реализира достатъчен профит, припокриващ поражения от изминали дни. Да не забравяме, че високо оценените предложения са по-трудни за реализиране, затова няма как да се избегнат непечелившите залози.

Къде да залагаме на сингъл?

При съставянето на прави колонки се нуждаете от букмейкъри, в които коефициентите са с драстично по-високи линии. По този начин оказвате положително влияние върху сумираната обща ставка. При залозите на сингъл обаче няма особено значение коя компания ще изберете. Става въпрос за незначителни различия в коефициентите, отразяващи се негативно единствено при високостойностни облози.

Препоръчваме ви да прилагате нашите сингъл прогнози в сайтовете на Bet365 и Efbet. Двете букмейкърски къщи са насочени положително към залагащите на единични залози, предоставяйки им завишени ставки, а в някои случаи и бонуси. Английската компания удостоява клиентите си с чести безплатни залози, насочени към най-популярните събития от Висшата лига и Шампионска лига.

© 2009-2021 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти