Сабуртало – Шериф Тираспол - 16.07.2019

Сабуртало – Шериф Тираспол Прогноза и Анализ

Част от реваншите в първия предварителен кръг на Шампионска лига изглеждат протоколни. Такава е съдбата на двубоя между Сабуртало и Шериф Тираспол, но въпреки това реших да ви предложа атрактивна прогноза за него.

Коефициентите в първия сблъсък бяха изцяло на страната на Шериф. Публиката, по-добрите играчи и моментното състояние даваха ясни индикации, че молдовци ще преодолеят съперника си. Уви, ситуацията не се стече по очаквания начин, дори напротив, грузинският тим наложи волята си насред Тираспол и победи с класическото 0:3.

Така, шансовете им за продължаване се увеличиха неколкократно. Не вярвам Шериф да се добере до успех с 3 или повече попадения, но пък евентуална победа не е изключена. И този път ставките са в полза на молдовския отбор, но разликата е далеч по-малка. Efbet предлага 3,15 за победа на Сабуртало, докато 2-ката пристига с коефициент 2,30.

След доброто представяне навън Сабуртало ще заложи на по-защитен стил на игра. Логично, това ще доведе до ниска резултатност, като се съмнявам в преодоляването на стандартната линия от 2,5 попадения. Именно поради тази причина ще заложа на ъндър, оценен на 1,95 в английската платформа Bet365.

Сабуртало – Шериф Тираспол Състави

Не се очакват промени в двата лагера. Няма да е изненада, ако Шериф излезе с по-офанзивна схема на игра.

Сабуртало – Шериф Тираспол Статистика


  • Сабуртало спечели предходния мач с 0:3.
  • Това бе първа загуба за Шериф от април насам.
  • Сабуртало е в серия от 7 домакинства без поражение.

Прогноза и коефициенти:

Брой голове - под 2,5
1.951.901.921.95
bet365 logoefbet logopalmsbet logowinbet logo
РегистрацияБонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Сабуртало като домакин:

Победи68%
Загуби12%
Равенства20%

Шериф Тираспол като гост:

Победи61%
Загуби30%
Равенства9%