Викингур - ХИК Хелзинки - 10.07.2018

Викингур Гота е домакин на ХИК Хелзинки в мач от първия предварителен кръг на Шампионска лига. Двубоят е на 10 юли, вторник, от 21:00 ч. българско време като финландският шампион е фаворит за победата при това си гостуване във Фарьорските острови.

Шампионската лига бавно се движи към груповата фаза, точно както Световното първенство достигна последната си седмица. Доста отбори в Европа стартират в първия квалификационен кръг на ШЛ, сред които шампионите на Фарьорските острови и Финландия. Може ли ХИК да увеличи шансовете си за класиране в следващата фаза с победа над домакините във вторник вечерта? Те направиха силен старт в лигата, но амбициите им в Шампионската лига се свеждат до тези две срещи с Викингур през следващите дни.

Домакините се намират на трето място в своята домашна надпревара, но вече са на цели 11 точки от върха. Викингур Гота са направили някои разочароващи резултати у дома и точно това им пречи да са близо до лидера. Първите два отбора в шампионата на Фарьорските острови вече са спечелили на техен терен, като Викингур е загубил три от осемте си мача у дома в лигата и изглежда доста слаб отзад. 

Гостите от Финландия доминират в своята лига и няма да имат проблеми да спечелят още една титла. Техният аванс може да им позволи сега да мислят изцяло за сблъсъците с Викингур Гота. ХИК отбелязаха седем гола в четири мача по време на последното си участие в това състезание. Според мен ХИК Хелзинки е доста по-класният отбор и ще спечели предстоящия мач, с което ще вземе добра преднина преди реванша.

Прогноза: 2

бет365

Направете залог на тази среща през bet365. Най-добрите коефициенти на пазара.
Terms & Conditions [18+]