Апоел Никозия – Карабах - 06.08.2019

Апоел Никозия – Карабах Прогноза и Анализ

Рано-рано, още в третия предварителен кръг на Шампионска лига, един измежду Апоел Никозия и Карабах ще приключи участието си и ще се насочи към второстепенната надпревара. Кой ще вземе ценен аванс в първия двубой, ще научим във вторник вечер от 20:00 часа.

Най-напред трябва да изтъкна позитивната футболна промяна в Кипър и Азербайджан, а основната заслуга е на замесените отбори в идната среща. Съперниците в този двубой поставиха основите за развитие на местните шампионати, превръщайки се в редовни участници в групите на Шампионска лига и Лига Европа.

Убеден съм, че и двата отбора ще продължат напред, независимо в коя надпревара. Разполагат с добри отбори, опитни треньори и финанси за стабилно и правилно развитие. Отклонявам се от анализ на предстоящия мач, тъй като е прекалено рано за заключения и използване на статистиката. Всичко може да се случи, но вярвам в едно – двата отбора ще действат по-предпазливо и опознавателно в Никозия.

Развръзката в тази двойка ще се реши другата седмица. Разбира се, за Апоел е важно да запази вратата си суха, а съставът на Карабах ще се уповава на основната си тактически схема – наситена халфова линия, добре групирана защита и бързи действия на контраатака. Всичко това ще доведе до ниска резултатност, която може да подкрепим с под 2,5 гола. Линията пристига с по-нисък коефициент, но ми изглежда добър вариант за комбинация към акумулаторен залог.

Апоел Никозия – Карабах Състави

Двата състава ще излязат с всичко най-добро във вторник вечер. Не се очакват промени от двамата наставници.

Апоел Никозия – Карабах Статистика


  • Карабах е без загуба в 11 поредни срещи.
  • Карабах се опази от поражение в предходните си 4 визити.
  • Апоел стартира сезона с две победи над Сутиеска.

Прогноза и коефициенти:

Брой голове - под 2,5
1.501.551.501.52
bet365 logo efbet logo palmsbet logo winbet logo
РегистрацияБонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Апоел Никозия като домакин:

Победи56%
Загуби19%
Равенства26%

Карабах като гост:

Победи48%
Загуби28%
Равенства24%