Шампионска лига

Прогнози Шампионска лигаВ тази категория Шампионска Лига Прогнози вие ще намерите нашите обосновани прогнози за всеки един мач от най-авторитетния клубен турнир на Стария континент - Шампионската лига. Вие може да следите прогнози от квалификационните кръгове през лятото до финала през следващата година.

Шампионска лига е най-значимата футболна надпревара в Европа. В този турнир участват най-богатите и най-силните клубове на планетата. Мачовете предизвикват много голям интерес, а хората, които залагат, всеки ден когато има кръгове от Шампионска лига, търсят прогнози за двубоите. В интернет има много сайтове, които публикуват Шампионска Лига прогнози, но малко от тях са добре обосновани и така читателят може да бъде объркан. В нашата категория Шампионска лига вие ще намерите най-точните прогнози с добра обосновка и ясна прогноза.

Какви прогнози за Шампионска лига ще даваме?

Нашите прогнози на Шампионска лига ще включват залози за краен победител, брой голове, двата отбора да отбележат гол, залози на полувреме. Това са основните залози на футбол и те са приоритет за нас. Във всички онлайн букмейкъри вие може да залагате тези опции, затова ние избираме най-популярните пазари на Шампионска лига. Ето и малко повече информация за видовете залози на Шампионска лига.

Залозите за краен победител включват крайния резултат в редовните 90 минути на срещата. Разбира се в груповата фаза на Шампионска лига мачовете се играят по 90 минути без опция за продължение, така че надали ще имате проблеми с вашите залози. Например ако заложите за 1-ца в мача, то след края на срещата със сигурност ще знаете дали печелите. Но например във фазата на директните елиминации може да се стигне до продължения. Тогава ако сте играли знак 1 на даден мач, но след редовните 90 минути двубоят е равен, то залогът ви е губещ, дори и в следващите минути в продълженията домакинът да спечели.

Прогнозите за брой голове и най-вече над 2.5 гола са много популярни в Шампионска лига. В този турнир участват най-добрите отбори в Европа и почти няма мач, в който да не паднат голове. Срещите на големите отбори Реал Мадрид, Барселона, Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен, Челси и т.н. почти винаги гарантират много попадения и над 2.5 гола е доста сигурна опция в тези мачове – дори се търсят и по-високи линии като над 3.5 гола, над 4.5 гола и т.н.

Залозите за двата отбора да отбележат гол също ще присъстват често в нашите обосновани прогнози. Гол/Гол е популярна опция за залагане на футбол. Това, което се иска тук, е единствено да има размяна на голове. А когато в Шампионска лига се срещнат отборите на Челси и Байерн Мюнхен например, то няма как да не очакваме попадения в двете врати. Прогнозите ни за гол/гол разбира се ще бъдат добре подбрани и ще се следи дали двата отбора имат мотивация за срещата и каква е тяхната временна форма. Ние няма просто така да очакваме благодарение на късмета да паднат попадения в двете врати, тъй като така заблуждаваме нашите читатели.

Залозите на полувреме в Шампионска лига са много разнообразни, но ние ще се спираме единствено на краен изход на полувреме. Например когато по-силен отбор се изправя срещу по-слаб такъв е добра оферта да се даде прогноза силният тим да води на почивката.

 

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС