Холандия (жени) – Камерун (жени) - 15.06.2019

Холандия (жени) – Камерун (жени) Прогноза и Анализ

Ще се отдалеча от стандартните предвиждания в сайта, като използвам провеждащото се световно първенство за жени. В съботния следобед Холандия се изправя срещу селекцията на Камерун, търсейки нови три точки, които да подсигурят участието им на елиминации.

Началото на турнира за холандките не бе толкова обнадеждаващо. Бяха поставени в ролята на абсолютни фаворити срещу селекцията на Нова Зеландия, но победата дойде чак в продължението на срещата. Явно бяха пренавити и властваше напрежението, но след подобен успех е редно да се успокоят и да заиграят по познатия ни начин.

Efbet регистрация Вземи бонус до 200 лв.

Със сигурност съставът на Холандия е много по-класен от този на Камерун. Футболистките в “оранжево” играят за водещи европейски тимове, по-подготвени са и ще издържат на 90-минутното натоварване. Африканската нация стартира участието си на Мондиала с поражение от Канада, а при второ такова отпадането им ще бъде на 90% сигурно.

Всичко това ме насочва към прогнозиране на положителна развръзка за символичните домакини. Няма обаче как да заложа на краен изход, тъй като коефициентът е твърде нисък, затова съм избрал събитието “първо полувреме 1”. Не вярвам и в този двубой да разчитат на късмет и първоначално опознаване. Напротив, ще се впуснат в яростни атака от самото начало, за да си подсигурят по-спокойни заключителни минути.

Холандия (жени) – Камерун (жени) Състави

Няма добавена информация...

Холандия (жени) – Камерун (жени) Статистика


  • Холандия спечели 7 от последните си 10 мача.
  • Камерун стартира участието си на Мондиал 2019 със загуба.
  • Африканският тим е в серия от 3 поредни поражения.

Прогноза и коефициенти:

Първо полувреме - 1 
1.551.551.501.50
bet365 logoefbet logopalmsbet logowinbet logo
РегистрацияБонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Холандия (жени) като домакин:

Победи70%
Загуби20%
Равенства10%

Камерун (жени) като гост:

Победи40%
Загуби60%
Равенства0%