Франция Лига 1

Ligue1В тази категория „Франция Лига 1“ публикуваме обоснованите прогнози за френския футболен шампионат и по-специално неговата елитна дивизия. След лятото на 2017 година интересът към френското първенство се увеличи, след като Пари Сен Жермен взриви пазара, привличайки звездата на Барселона Неймар. Това направи шампионата още по-силен, а и останалите отбори като Монако, Марсилия и Лион също повишиха нивото си. Така прогнозите за „Лига 1“ са все по-търсени, след като хората обичат да залагат на мачовете от Франция. В нашата категория за прогнози „Лига 1“ вие ще откриете добре анализирани обосновани прогнози за най-интересните мачове от кръга на първенството.

Ние подбираме нашите прогнози за Лига 1 според два критерии – коефициент и достъпност на залога. Никога няма да предложим обосновани прогнози с коефициент по-малък от 1.40. Всеки човек може сам да си избере сигурен залог на по 1.10 – 1.20 коефициент и да го заложи, след което да се похвали, че е спечелил. Целта на обоснованата прогноза е да вникне много добре в детайлите на срещата и да предложи пазар с коефициент над 1.70 – 1.80,  та дори и понякога над 2.50 – 3.00 коефициент. Така печалбата ще бъде много по-добра, а сумата, която сте заложили на прогнозата, може да бъде по-малка. Вторият важен критерии при избора ни на прогнози е достъпност. Ние се стремим нашите обосновани прогнози за мачовете от Франция да са с пазари, които са добре известни и налични във всички онлайн букмейкъри и букмейкърски къщи в България. Затова най-често публикуваме прогнози за краен резултат и брой голове, така че да можете лесно да заложите на дадената среща.

Какви други видове прогнози на „Лига 1“ има в онлайн букмейкърите:

Френското първенство е сред топ 5 на първенствата в Европа – следователно интересът към него е много голям. Затова сайтовете за спортни залагания предлагат голям брой пазари за срещите от „Лига 1“. Например вие може да заложите на точен резултат, голмайстор, корнери, картони, алтернативни гол линии и алтернативен азиатски хендикап в Бет365.

Когато цъкнете на залози на даден мач от Франция в bet365, то най-горе на страницата ще видите основните пазари – краен изход, двоен шанс, първо полувреме/краен резултат, брой голове, двата отбора да отбележат гол и азиатски хендикап. Малко по-долу на страница ще видите други видове залози като Равенство няма залог, Печеливша разлика, Алтернативен хендикап и Алтернативна гол линия. За допълнителни опции като на голове, трябва да цъкнете на съответния раздел, тъй като в момента вие разглеждате основните залози на срещата. Най-горе на страницата под имената на отборите ще видите останалите разновидности на пазари - азиатски, голове, за полувреме, специални. Специалните залози на „Лига 1“ включват пазари като отбор да отбележи в дадено полувреме, отбор да спечели и двете полувремена, отбор да спечели на нула и други.

Като цяло всички сайтове за спортни залагания подреждат по подобен начин своите футболни мачове. Всяка категория пазари си има отделен раздел и там може да видите допълнителните опции. В заключение отново ще ви информираме, че обоснованите ни прогнози за „Лига 1“ в тази категория ще бъдат с акцент върху основните пазари на футбол като краен изход и над/под 2.5 гола, за да може да улесним нашите читатели при залагането.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС