Сенегал – Алжир - 27.06.2019

Сенегал – Алжир Прогноза и Анализ

Шепа двубои от груповата фаза на Африканските нации предизвикват всеобщ интерес. Е, сблъсъкът между Сенегал и Алжир със сигурност попада в тази графа поради наличието на световни звезди и в двете селекции. Срещата помежду им е в четвъртък вечер от 20:00 часа.

Ако разгледате обстойно статистиката им от последните мачове, ще установите колко добре се справят и двете национални гарнитури. При Сенегал серията се простира в 7 поредни срещи без поражение, докато Алжир може да се похвали само с една загуба в предходните си десет двубоя.

Bet365 бонус Вземи начален бонус до 100 лв. за СПОРТ

Не само резултатите са причина за високите очаквания към директната среща. Трябва да се отбележат невероятните състезатели, с които разполагат и в двата лагера. Например, символичните домакини имат на разположение услугите на Садио Мане, Кейта Балде, Индриса Гей, Шейку Куяте, докато Алжир разчита на Ислам Слимани, Риад Марез и още много други доказали се футболисти.

Препоръката ми е да избягвате залозите за краен изход, тъй като мачът е с непредвидима развръзка. По-добре изберете стандартния ъндър, под 2,5 попадения, който бива придружен от коефициент 1,55 в сайта на Efbet. Не особено висока ставка за подобен тип маркет, но пък компенсира със сигурност и висока вероятност за изпълнение.

Сенегал – Алжир Състави

Двамата наставници ще разчитат на всичко най-добро. Сенегал и Алжир разполагат с играчи, подвизаващи се по европейските терени.

Сенегал – Алжир Статистика


  • Сенегал е в серия от 7 поредни победи.
  • Алжир допусна само 1 загуба в последните си 10 мача.
  • Сенегал няма победа в последните 4 мача помежду им.

Прогноза и коефициенти:

Брой голове - под 2,5
1.531.551.511.50
bet365 logoefbet logopalmsbet logowinbet logo
РегистрацияБонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Сенегал като домакин:

Победи74%
Загуби4%
Равенства22%

Алжир като гост:

Победи26%
Загуби48%
Равенства26%