Световно първенство по футбол 2018

Мачовете.ком

Световно по Футбол 2018 - Финал

Още преди да започне световното първенство през 2018 година, вие може да правите прогноза за това какъв ще бъде финалът. Онлайн букмейкърите предлагат атрактивни коефициенти за финалисти на турнира, които ще разгледаме в тази статия.

Големите фаворити за място на финал са няколко - Бразилия, Германия, Франция, Испания и Аржентина. Имената на тези държави са в пазарите с най-нисък коефициент за финалисти на световното първенство. Т.е. вие може да направите прогноза финалът да бъде Германия – Франция или Испания – Бразилия, което явно има голяма вероятност да се случи.

Един от големите претенденти за Световната Купа - настоящият световен шампион Германия, се смята за най-сигурният финалист от всички отбори. Името на Германия е в двата най-очаквани финала - Бразилия - Германия и Франция - Германия. Коефициентът за първата двойка е 11.00, докато за втората 12.50. След това може да прогнозирате за финал между Бразилия - Испания като коефициентът тук е 17.25.

Германия е в група с тимовете на Швеция, Мексико и Южна Корея. Надали Бундестимът ще има проблеми да излезе от тази група, но те трябва да бъдат много концентрирани на директните елиминации. Всяка грешна стъпка на Германия ще бъде строго критикувана, след като са такъв голям фаворит за място на финала. Вашите прогнози за финала на световното първенство могат да бъдат много по-различни. Например може да изберете Аржентина и Бразилия да играят финал на коефициент около 18.75. Малко вероятно е двата тима да се срещнат преди това на директните елиминации, така че ако те отстранят своите съперници и се представят силно, то е доста възможно да играят финал. В двата отбора има играчи като Лионел Меси и Неймар, които могат да поведат своята държава към победата срещу всеки съперник.

Малко очаквано е отборът на Англия да играе финал в турнира. Вие може да видите коефициенти за Англия на финал срещу някой от топ отборите със ставка над 33. Например евентуален финал Англия - Бразилия или Англия - Франция е оценен съответно на 33.00 коеф. и 41.00 коеф. Дали обаче „Трите лъва“ няма да ни изненадат приятно и да стигнат до финала. Определено си струва да направите прогноза за момчетата на Гарет Саутгейт да бъдат сред финалистите, тъй като коефициентите са много високи.

Друг малко очакван финалист е отборът на Белгия, но пък те са много силен тим. Белгийците се очаква най-вече да играят финал с Германия, ако стигнат до мача за Световната купа - коефициентът е 27.00. За финал между Белгия и Аржентина може да направите прогноза на 41.00 коеф. Защо не Белгия да бъде един от финалистите на Мондиал 2018? Те имат футболисти като Еден Азар, Кевин де Бройне и Ромелу Лукаку. Разбира се и с вратар като Тибо Куртоа, Белгия е сред топ 6 фаворитите на световното първенство и определено има сили да стигне до финала.

Всеки играч в сайтовете за спортни залози може да направи прогноза за финал на световното първенство на много висок коефициент, търсейки изненадата. Например евентуален финал между Бразилия и Португалия или Англия и Испания е 54.00 коеф. Това са силни държави, които имат своите шансове. Съветваме ви да опитате с ниски залози на подобни прогнози за финал, тъй като може да направите големи печалби. Без проблеми може да направите поне десет залога за финалисти и в крайна сметка да сте на печалба, ако разбира се поне една от прогнозите ви бъде печеливша.

За самият финал на световното първенство всеки може да прави прогнози на краен изход, брой голове, голове през първото полувреме, азиатски хендикап и останалите опции за футболни залагания. Финалът ще бъде добавен за залагане веднага след изиграването на втория полуфинал и определянето на последния финалист, така че вие ще може още след края на ½-финалите да правите прогнози за срещата на финала.

© 2009-2021 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти