Сан Хосе – Кълъмбъс Крю - 04.08.2019

Сан Хосе – Кълъмбъс Крю Прогноза и Анализ

Леко експериментална прогноза от американското първенство. В ранните неделни часове се срещат съставите на Сан Хосе и Кълъмбъс Крю, а ето какво е моето предложение.

Избрах тази среща не на случаен принцип, а повлиян от няколко важни фактора преди стартирането ѝ. Както сами виждате, букмейкърите фаворизират сериозно домакините, но това не е случайно. Освен че се намира в по-добра спортно-техническа форма, Сан Хосе излиза с най-доброто.

Това не важи за гостите, които страдат от кадрови проблеми. Цели шест състезатели на Кълъмбъс пропускат гостуването в Сан Хосе – Милтън Венецуела, Федерико Игуаин, Гастон Сауро, Джош Уилямс, Джонатан Мейса и Уейлън Франсис. Може би тези имена не ви говорят нищо, но част от тях са основни фигури в състава на Кълъмбъс Крю.

Като се добави и по-слабото представяне на гостите през този сезон, струва ми се, че залогът в полза на домакините е напълно оправдан и логичен. Еърткуейкс се намират в серия от четири поредни победи, а с оглед на обстоятелствата положителната поредица би следвало да продължи. Доверете се на знак 1, който пристига с коефициент 1,50 от букмейкърските къщи.

Сан Хосе – Кълъмбъс Крю Състави

Милтън Венецуела, Федерико Игуаин, Гастон Сауро, Джош Уилямс, Джонатан Мейса и Уейлън Франсис пропускат срещата за гостите. Единственият контузен от състава на домакините е Анибал Годой.

Сан Хосе – Кълъмбъс Крю Статистика


  • Кълъмбъс има само две победи навън.
  • Сан Хосе е в серия от 9 домакинства без поражение.
  • Сан Хосе няма загуба от Кълъмбъс в последните 5 мача у дома.

Прогноза и коефициенти:

Краен изход - 1
1.501.531.481.50
bet365 logo efbet logo palmsbet logo winbet logo
РегистрацияБонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Сан Хосе като домакин:

Победи67%
Загуби25%
Равенства8%

Кълъмбъс Крю като гост:

Победи18%
Загуби73%
Равенства9%