Сантос – Атлетико Минейро - 07.06.2019

Сантос – Атлетико Минейро Прогноза и Анализ

Отправям се към далечна Бразилия, където се играят 1/8-финалите за местната купа. Сантос посреща Атлетико Минейро, след като в първата среща двата отбора оформиха скучно нулево равенство. Какво ни очаква този път, вижте в следната прогноза.

Случващото се в Бразилия не ми е толкова понятно, но ще се опитам да изградя удачно предложение на база статистическите факти. Това, което ми прави силно впечатление, е ниската резултатност на двата отбора. В три от предходните си шест мача Сантос оформи нулеви равенства, което говори за силно изразен дефанзивен футбол.

Атлетико Минейро не отстъпва по този показател. Голяма част от двубоите им завършиха с минимален брой попадения, независимо дали става въпрос за победа, или поражение. Не случайно средната резултатност в тазгодишните им гостувания е едва 2,12. По-важното за тях е да се опазят от противникови набези, макар това да им коства създаване на опасни положения пред противниковата врата.

Добавяйки и важността на събитието, още по-склонен съм да заложа на ниска резултатност. Считам, че линията от 2,5 попадения ще остане непреодоляна, затова се възползвайте от ставката на 1xbet, варираща около 1,60. Удачен вариант за сингъл залог, с който ще си гарантирате сигурност и висока вероятност за печалба.

Сантос – Атлетико Минейро Състави

Кристиан Куева и Дерлис Гонсалес за аут за Сантос. Атлетико ще бъде с всичко най-добро.

Сантос – Атлетико Минейро Статистика


  • Сантос има само едно поражение в предходните си 23 домакинства.
  • Атлетико Минейро загуби предходните си 2 гостувания.
  • Средната резултатност в мачовете на Сантос у дома варира около 2,10.

Прогноза и коефициенти:

Брой голове - под 2,5 
1.601.651.581.60
bet365 logoefbet logopalmsbet logowinbet logo
РегистрацияБонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Сантос като домакин:

Победи70%
Загуби4%
Равенства26%

Атлетико Минейро като гост:

Победи32%
Загуби48%
Равенства20%