Лига Европа

league europeКатегория за футболните прогнози от Лига Европа. В тази категория прогнози Лига Европа вие може да намерите актуални обосновани прогнози за двубоите от Лига Европа. Това е вторият значим европейски клубен турнир на Стария континент и той предизвиква голям интерес в аудиторията сред залагащите. В надпреварата участват много големи клубове от Европа и фактът, че Манчестър Юнайтед спечели турнира през сезон 2016/17 говори, че Лига Европа е много важен турнир за големите клубове и те хвърлят много сили за спечелване на надпреварата.

В нашите прогнози за Лига Европа може да прочетете най-добрите обосновки за мачовете от турнира. Нашите съвети за залагане са отлично обосновани и вие може да вникнете в избора ни за прогноза. Понякога в този турнир се получават доста изненади и по-слаби клубове като например от Украйна или други страни от Източна Европа записват изненадващи резултати, но ние ще се опитаме да предвидим това и вие да получавате най-добрите прогнози.

Кога се публикуват прогнозите за Лига Европа?

Двубоите от този турнир се играят в четвъртък като мачовете от груповата фаза са най-много и са разделени като половината от тях започват в 20:00 часа наше време, а другата половина от 22:05 часа. Вие обаче може да намерите прогнозите ни за Лига Европа още на сутринта преди мача. Обикновено към полунощ качваме прогнозите в сайта, за да може още в ранните часове на деня нашите читатели да видят какви са съветите ни за залагане на мачовете от турнира. Ние не публикуваме прогнози за всички срещи от надпреварата. В тази категория ще намерите прогнози за топ мачовете от Лига Европа, защото те предизвикват най-голям интерес и за тях имаме най-много информация, поради което ни е по-лесно да направим най-добра преценка за прогноза.

Видове залози на Лига Европа:

На този турнир вие може да залагате на всички популярни опции на футбол като 1Х2, под/над 2.5, залози за корнери, картони, залози за полувреме, хендикап и други. Също така имате възможност да прогнозирате победител за всяка група и кои отбори ще се класират на фазата на директните елиминации в почти всеки онлайн букмейкър. От 1/16-финалите пък може да направите прогноза за класиране – кой отбор ще продължи в следващата фаза. Също така по всяко време може да прогнозирате кой  тим ще спечели състезанието и от коя държава ще бъде победителят.

На какви залози ще са нашите прогнози:

Основни ние даваме прогнози на Лига Европа за краен изход и брой голове – над/под 2.5 гола. Доста често ще включваме и залози на пазара двата отбора да отбележат гол. Това са добре известни опции във футболните залагания. Във всички букмейкърски къщи вие може да заложите на тези пазари и точно затова ние избираме най-популярните опции за залагане на футбол. Лига Европа е сред най-интересните турнири и прогнозите правят мачовете още по-интересни. Вие може да изберете нашите прогнози, за да печелите повече от турнира. Ако ни се доверите и залагате прогнозите ни в дългосрочен план, то във всички случаи ще сте на печалба. Внимателно анализираме всеки един мач от Лига Европа и даваме прогноза съгласно формата на отборите, новините около съставите и предишни сблъсъци.

© 2009-2021 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти