Колумбия – Парагвай - 23.06.2019

Колумбия – Парагвай Прогноза и Анализ

Традиционно южноамериканско съперничество, което ще ни предложи приятни емоции в неделя вечер. Колумбия и Парагвай се изправят един срещу друг в последен мач от груповата фаза. Ето и моята прогноза за срещата...

Началото на Колумбия бе невероятно. Спечелиха двата си досегашни мача, без да допуснат ответно попадение. Разбира се, по-впечатляващ бе успехът срещу селекцията на Аржентина, който дойде с резултат 0:2, а дори “Лос Каферетос” създадоха куп други положения. Печелившата им серия се простира още по-назад във времето, тъй като спечелиха предходните си четири сблъсъка и имат едно-единствено поражение от световното първенство насам.

Bet365 регистрация Вземи начален бонус до 100 лв. за СПОРТ

Парагвай изпусна да победи Катар и ще се надява на благополучно развитие на последния двубой. Победата ще ги класира за следващия етап, така че очакваме най-доброто от тях в неделя. Разполагат с доста силни индивидуалности, като най-голямо впечатление правят Фабиан Балбуена, Оскар Кардосо, Ернан Перес и Мигел Алмирон. Не са чак толкова много легионерите, подвизаващи се в Европа, но съставът е една успешна комбинация между опит и свежа кръв.

Без съмнение по-нуждаещи са парагвайци, затова бъдете с едно наум при търсенето на краен изход. Ще го избегна, тъй като прогнозирането му е обвързано с известна доза риск, и ще се насоча към ниската резултатност. Едва ли стандартната линия от 2,5 попадения ще бъде преодоляна, затова заложете на ъндър. Маркетът идва с коефициент 1,80 от родния Palms bet.

Колумбия – Парагвай Състави

Не се очакват промени в двете единайсеторки.

Колумбия – Парагвай Статистика


  • Колумбия е в серия от 4 мача без поражение.
  • "Лос Каферетос" не допуснаха попадение в предходните си 4 срещи.
  • Съставът на Парагвай се разписа във всеки един от последните си 5 мача.

Прогноза и коефициенти:

Брой голове - под 2,5
1.801.751.771.76
bet365 logoefbet logopalmsbet logowinbet logo
РегистрацияБонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Колумбия като домакин:

Победи45%
Загуби23%
Равенства32%

Парагвай като гост:

Победи12%
Загуби61%
Равенства27%