Вилядолид – Атлетик Билбао - 05.05.2019

Вилядолид – Атлетик Билбао Прогноза и Анализ

Труден двубой за прогнозиране, поради важността на крайния успех и за двата състава. Вилядолид води оспорвана битка на дъното, докато Атлетик Билбао се нуждае от жизненоважни точки, за да се класира за европейските състезания. Сблъсъкът помежду им е тази неделя от 19:30 часа.

Какъв устрем на “баските” през пролетта и грандиозно завръщане сред водещите отбори. Към момента Атлетик се намира на две точки от Валенсия, което придава особена значимост на остатъка от сезона за тях. Шансовете са живи, но дали ще съумеят по най-добрия начин да проведат идната среща. Изправят се срещу корав съперник, който неистово се нуждае от точки.

Ситуацията при Вилядолид е плашеща, тъй като се намират на дъното, изоставайки на два пункта от спасителния бряг. Единствената им надежда са оставащите две домакинства, в които трябва да видим по-освободена и офанзивна игра от тяхна страна. Определено това не е силната им страна, но евентуален успех в неделя вечер може да ги прати на по-спокойна позиция.

Очаквам здрав сблъсък, в който единоборствата ще изобилстват. Това логично ще доведе до по-ниска резултатност, а може би домакините ще стигнат до победата, кой знае. Препоръчвам ви ъндър, под 2,5 гола, пристигащ с коефициент 1,53 от букмейкъра Palms bet. Не особено висока ставка, но предвид високата вероятност за изпълнение, си струва да опитате.

Вилядолид – Атлетик Билбао Състави

Луизми, Пабло Хервиаз и Плаза са аут за домакините. Атлетик ще бъде без контузения Горка Гурузета.

Вилядолид – Атлетик Билбао Статистика


  • В 9 от последните 10 мача между двата тима на "Хосе Зория" имаше над 2,5 гола.
  • Билбао има само едно поражение от Вилядолид в 11 от последните 12 срещи.
  • Вилядолид има само една победа в предходните си 7 домакинства.

Прогноза и коефициенти:

Брой голове - под 2,5
1.531.551.531.55
bet365 logoefbet logopalmsbet logowinbet logo
РегистрацияБонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Вилядолид като домакин:

Победи24%
Загуби47%
Равенства29%

Атлетик Билбао като гост:

Победи24%
Загуби41%
Равенства35%