Европейско Първенство по футбол - Евро 2020

Мачовете.ком

Финландия – Гърция - 05.09.2019

Финландия – Гърция Прогноза и Анализ

Безкрайно интересен двубой от европейските квалификации, който ще срещне селекциите на Финландия и Гърция. Двата отбора се познават добре, тъй като се сблъскаха нееднократно през последните години.

На първо четене срещата изглежда трудна за прогнозиране. Финландия се намира във великолепна форма, продължава да се развива, но пред Пуки и компания изниква сериозно предизвикателство. Селекцията на Гърция е опряна до стената и единствено победа ще послужи за постигане на заветните цели през този квалификационен цикъл.

Финландия и Гърция изиграха два мача през миналата година, които бяха част от новосформирания турнир “Лига на нациите”. Скандинавци постигнаха победа на собствен терен, но загубиха минимално визитата в южната ни съседка. Този път Теему Пуки е в още по-добра форма, а мотивацията е по-силна от всякога.

“Совите” са в невероятна форма, а текущото им класиране на втората позиция в група “J” повишава ентусиазма сред местните привърженици. Считам обаче идното домакинство за доста трудно, а и за Финландия е по-важно да не загуби.

Двата отбора ще действат предпазливо и няма да се впускат в настъпателни действия. Логично, това ще доведе до по-прибран и дефанзивен футбол с ниска линия на головете. Заложете на под 2,5 попадения, пристигащи с коефициент 1,45 от Palms bet.

Финландия – Гърция Състави

Теему Пуки ще води атаката на домакините. Гърция пристига с всичко най-добро във Финландия.

Финландия – Гърция Статистика


  • Финландия е в серия от три чисти победи.
  • Гърция загуби предходните 2 мача.
  • Гърция няма победа при гостуване във Финландия.

Прогноза и коефициенти:

Брой голове - под 2,5
1.401.451.421.43
bet365 logo efbet logo palmsbet logo winbet logo
РегистрацияБонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Финландия като домакин:

Победи45%
Загуби30%
Равенства25%

Гърция като гост:

Победи29%
Загуби36%
Равенства36%