Европейско Първенство по футбол - Евро 2020

Мачовете.ком

Турция – Франция - 08.06.2019

Турция – Франция Прогноза и Анализ

Международните мачове продължават с пълна сила, предлагайки ни куп вълнуващи сблъсъци. В един от тях настоящият световен шампион Франция гостува на южната ни съседка Турция. Наглед лесна визита за “петлите”, но да видим кои са най-добрите възможности за залог.

Впечатление правят победните серии и на двата отбора. Разбира се, за французи това е съвсем нормално, тъй като разполагат с играчи от световна класа, но и Турция записа много силни игри от началото на годината. Постигнати бяха две победи в евроквалификациите, които им отреждат втората позиция с актив от шест пункта и голова разлика 6:0.

Така, идната среща се превръща в жизненоважна за първата позиция. Кой ще излезе еднолично на върха?! Това е основният въпрос, чийто отговор ще получим в събота вечер. Струва ми се, че Франция няма да позволи издънка и рано-рано ще си подсигури класиране на Евро 2020. Разполагат с великолепен състав, който няма слаби звена и проблемни зони. От вратаря до нападението изобилстват класните футболисти, подвизаващи се във водещи клубове.

Няма да експериментирам с нестандартни прогнози, а директно ще се насоча към краен знак 2. Маркетът бива придружен от коефициент 1,55 в платформата на Efbet, което не е особено висока миза. Въпреки това може да се използва за участие в прави колонки или като твърд знак при системни комбинации.

Турция – Франция Състави

Очаква се Шейх Тосун да се завърне сред титулярите. Хуго Лорис застава под рамката на вратата за Франция.

Турция – Франция Статистика


  • Турция е в серия от 4 поредни победи.
  • Франция спечели предходните си 4 срещи.
  • "Петлите" записаха само една победа в предходните си 3 визити.

Прогноза и коефициенти:

Краен изход - 2
1.53 1.55 1.55 1.53
bet365 logo efbet logo palmsbet logo winbet logo
Регистрация Бонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Турция като домакин:

Победи56%
Загуби22%
Равенства22%

Франция като гост:

Победи50%
Загуби17%
Равенства33%
© 2009-2021 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти