Гана – Тунис - 08.07.2019

Гана – Тунис Прогноза и Анализ

Последният осминафинал в турнира “Купа на африканските нации” не е за пренебрегване. Противопоставят се две от най-силните селекции на Черния континент, в лицето на Гана и Тунис. Вижте каква е моята прогноза за сблъсъка.

Доста изненадващи резултати в елиминационния етап на турнира. Още в тази фаза бяха отстранени Египет, Мароко и Камерун, което дава шанс на останалите отбори. Безспорно Гана и Тунис разполагат с нужните ресурси, за да се борят за по-предно класиране и евентуално участие на финала.

Ганайци продължиха към 1/8-финалите, след като спечелиха общо пет точки в груповата фаза. Единственият им успех дойде срещу състава на Гвинея-Бисау. Тунис от своя страна се класира за следващия етап с три равенства. Тунизийци демонстрираха добра игра в отбранителен план, но напред се характеризират с яловост и ниска ефективност.

Ефбет регистрация Вземи безплатни залози до 200 лв.

Това ще се пренесе и в предстоящия двубой, така че ъндърът изглежда твърде вероятен развой. Коефициентът му е изключително нисък, но за да го увеличите, може да сведете линията до под 2 гола. Така, при точно 2 попадения, залогът ще бъде върнат обратно, а цялостна печалба ви очаква при 0 или 1 гола в срещата.

По-смелите от вас нека заложат на ново равенство за Тунис. Аз също ще се насоча към подобна развръзка, пристигаща със ставка 2,80 от платформата на Bet365. Не виждам как двете селекции ще се надиграят в редовното време.

Гана – Тунис Състави

Кристиан Атцу е аут от състава на Гана. В селекцията на Тунис няма кадрови проблеми.

Гана – Тунис Статистика


  • Тунис е в серия от 3 поредни равенства.
  • Гана няма загуба в турнира.
  • Тунис няма победа в последните 3 мача помежду им.

Прогноза и коефициенти:

Краен изход - Х
2.802.852.752.75
bet365 logoefbet logopalmsbet logowinbet logo
РегистрацияБонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Гана като домакин:

Победи55%
Загуби9%
Равенства36%

Тунис като гост:

Победи50%
Загуби32%
Равенства18%