Гана – Бенин - 25.06.2019

Гана – Бенин Прогноза и Анализ

Още един сблъсък от груповата фаза на Африканските нации, този път в епицентъра на събитията са селекциите на Гана и Бенин. Началото на мача е във вторник вечер, 25 юни, от 23:00 часа.

Това е един от двубоите, в които имаме изявен фаворит. Коефициентът за победа на Гана варира около 1,65, докато ответната страна получава близо 6,00. Огромна разлика, повлияна от наличните ресурси и класата на отделните състезатели. Все пак ганайската селекция е сформирана от състезатели, подвизаващи се по европейските терени, докато Бенин може да се похвали с играчи от втория френски ешелон.

За момента турнирът се развива по план и победите отиват предимно към по-силните отбори. Очаквам и в този мач да се случи същото, но имам едно наум. Както добре знаем, първите срещи в подобни състезания са обвързани с предпазливост, изчакване и по-редки офанзивни действия. Вероятно такъв план ще използва ганайският треньорски щаб, за да не се рискува допълнително в самото начало на турнира.

Привържениците на традиционните маркети нека се доверят на краен изход 1. Има обаче и още едно нестандартно предложение, идващо от Winbet, което гласи – двоен шанс 1Х и под 3,5 попадения. Струва ви се твърде удачно, нали? Е, идва с коефициент 1,50, така че създайте си Winbet регистрация още сега и се възползвайте от привлекателните пазари в букмейкъра.

Гана – Бенин Състави

Даниел Амарти и Джефри Шлуп отпаднаха от групата на Гана. Звездата на Бенин - Стив Мюние попадна в групата за турнира.

Гана – Бенин Статистика


  • Гана загуби само един от последните си 10 мача.
  • Гана е в серия от 3 мача без допуснат гол.
  • Бенин е в серия от 3 поредни победи.

Прогноза и коефициенти:

Краен изход - 1
1.661.701.651.65
bet365 logoefbet logopalmsbet logowinbet logo
РегистрацияБонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Гана като домакин:

Победи58%
Загуби12%
Равенства30%

Бенин като гост:

Победи16%
Загуби45%
Равенства39%