Витес – Утрехт - 28.05.2019

Витес – Утрехт Прогноза и Анализ

Холандската Ередивизи завършва с бараж за Лига Европа. Участие в него ще вземат съставите на Витес и Утрехт, славещи се с офанзивен и приятен за наблюдаване футбол. Какви обаче са най-добрите опции за залог, вижте в следното превю...

Дълго време се колебаех откъде да започна, тъй като гледните точки са няколко и във всяка една има резон. От една страна се срещат два офанзивни състава, които непрестанно търсят пролуки към вратата на своя опонент, но в първата среща станахме свидетели на доста обрана и предпазлива игра. Явно важността на събитието и нуждата от ценен успех оказва своето влияние и не предразполага тимовете към по-зрелищни действия на терена.

Очаквам обаче вторият аргумент да не влезе в действиe този вторник, поради една-единствена причина. Гостуващият тим се нуждае от гол на чужд терен, за да увеличи шансовете си за продължаване. Логично това ще доведе до по-открита игра, най-вече от тяхна страна, затова не се и съмнявам в ефективността на двете селекции.

Всъщност по-склонен съм да заложа на оувър, над 2,5 попадения, макар да става въпрос за толкова напечен сблъсък. Витес и Утрехт ще си спретнат грандиозно шоу за завършек на сезона, а вие може да си създадете Winbet регистрация още сега и да се възползвате от уникалната ставка в родната платформа.

Витес – Утрехт Състави

Няма добавени данни...

Витес – Утрехт Статистика


  • Утрехт загуби 3 от предходните си 4 гостувания.
  • Витес има само едно шампионатно поражение у дома.
  • В последните пет мача помежду им Утрехт няма успех.

Прогноза и коефициенти:

Брой голове - над 2,5
1.531.551.501.55
bet365 logoefbet logopalmsbet logowinbet logo
РегистрацияБонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Витес като домакин:

Победи60%
Загуби12%
Равенства28%

Утрехт като гост:

Победи30%
Загуби52%
Равенства17%