ЦСКА – Ботев Пловдив - 24.05.2019

ЦСКА – Ботев Пловдив Прогноза и Анализ

Още една битка по оста ЦСКА – Ботев и отново е от съществено значение за “червените”. Единствено победа в петък и грешен ход на прекия конкурент – Лудогорец, ще донесе титлата на “Българска армия”.

Условностите не са малко, но ЦСКА не бива да се съобразява с тях. Футболистите трябва да излязат за задължителен успех в петък, без да следят случващото се на стадиона в Разград. Люпко Петрович и Димитър Пенев са достатъчно опитни и вещи в подобни битки, така че ще дадат нужните съвети на Добромир Митов и неговите възпитаници. Според мен “червените” ще стартират с атомни атаки от първата минута, в опит да си осигурят ценен аванс и да всеят смут сред разградчани.

Един ранен гол на “Българска армия” би повлиял сериозно и на другия двубой. Научавайки новината, Лудогорец ще се паникьоса и ще действа по-дезорганизирано. Точно такива ще са съветите на “червения” щаб, който няма особено сложна задача пред себе си. Гостува им Ботев Пловдив, който загуби всякаква амбиция за игра след поражението на финала от Локомотив.

Освен първата позиция в Първа лига, има още два важни аргумента, които би трябвало да мотивират домакините. На първо място е серията от негативни резултати срещу Ботев, която им коства участие на финал за купата, и успехът във Вечното дерби, станал факт през седмицата. Всичко това ще доведе до нахъсана и комбинативна игра от ЦСКА, затова потърсете водачество в резултата до почивката. Efbet излиза с коефициент 1,85 за събитието.

ЦСКА – Ботев Пловдив Състави

Следва да бъдат добавени...

ЦСКА – Ботев Пловдив Статистика


  • Ботев е в серия от пет поредни поражения.
  • В последните три мача помежду им ЦСКА няма успех.
  • ЦСКА е в серия от четири срещи без загуба.

Прогноза и коефициенти:

Първо полувреме - 1
1.85 1.85 1.85 1.85
bet365 logo efbet logo palmsbet logo winbet logo
Регистрация Бонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

ЦСКА като домакин:

Победи76%
Загуби6%
Равенства18%

Ботев Пловдив като гост:

Победи29%
Загуби35%
Равенства35%
© 2009-2021 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти