Славия – Арда - 30.08.2019

Славия – Арда Прогноза и Анализ

Петък вечер ни предлага поредната порция футболни зрелища от Efbet лига. Славия е домакин на Арда Кърджали в късната среща, която ще се проведе на стадиона в Овча Купел.

Изиграха се 7 кръга от началото на шампионата, а това е и последният преди паузата за международни мачове. И двата отбора ще се надяват да запишат трети пореден успех, който поне за кратко да ги прати в топ 6. До момента имат натрупани 9 точки и головата им разлика е напълно идентична.

Арда инкасира общо 8 попадения за два мача, но след това записа хикс срещу Черно море. Тези резултати отнеха от бляскавото начало, но пък шансовете им за по-предно позициониране са все още живи. Славия от своя страна стигна до победи единствено пред собствена публика, така че фаворизирането им в петък не е напразно.

Препоръчвам ви да потърсите попадения в двете врати, независимо от реномето на българския футбол. Наясно съм с ниската резултатност по родните терени, но в този двубой нещо ми подсказва, че ще видим един открит и приятен двубой. Маркетът гол/гол е споходен от коефициент 1,85 в Palms bet, което му придава още по-голяма стойност и го прави удачен за сингъл залог.

Славия – Арда Състави

Славия: Г. Георгиев, Патев, Муньос, Гамаков, Велковски, Бенгюзов, Шоколаров, Йомов, Г. Иванов, Стоев, Чунчуков. Арда: Караджов, Глишик, Гаич, Крумов, Лозев, Мартинов, Аморим, Делев, Осман, Коконов, Р. Василев.

Славия – Арда Статистика


  • Двата отбора имат по 9 точки до този момент.
  • Головата разлика и на Славия, и на Арда, е 10:10.
  • Видяхме гол/гол във всяко едно от досегашните домакинства на "белите".

Прогноза и коефициенти:

Двата отбора да отбележат гол - ДА 
1.801.851.831.80
bet365 logo efbet logo palmsbet logo winbet logo
РегистрацияБонус до 200лв. 100лв. Бонус 200лв. Бонус
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Славия като домакин:

Победи50%
Загуби25%
Равенства25%

Арда като гост:

Победи33%
Загуби33%
Равенства33%