Левски – Витоша - 08.12.2019

Левски – Витоша Прогноза и Анализ

Домакинството на Левски срещу Витоша Бистрица е считано за наглед най-сигурния мач от програмата на Efbet Лига. Не вярвам да настъпят изненади, но предвид ниските ставки за краен победител, реших да ви предложа по-атрактивно средство за залог.

През седмицата Левски се поздрави с жизненоважен успех в турнира за Купата на България, който ще осмисли остатъка от кампанията. Но не бива да се пренебрегват и шансовете в шампионата, тъй като при победа над Витоша, “сините” ще се доближат на 5 точки от върха. Друг ключов фактор, клонящ към триумф за домакините, е добрата им серия на собствен терен, където постигнаха 8 безответни победи.

Съставът от Бистрица е тотално отписван от футболните експерти през настоящия сезон. Витоша се опитва да играе привлекателен футбол, но наличните ресурси не им дават огромни възможности. Отборът остава на дъното в класирането със скромния актив от 5 точки, като единствено отмъкнаха равен на чужд терен срещу закъсалия Ботев Враца.

Безпроблемна и категорична победа за Левски – това е моята прогноза. Препоръчвам ви да се насочите към успех с хендикап, който получава 1,50 от платформата на Efbet. “Сините” спечелиха 4 от досегашните пет срещи помежду им, като само в една оформиха злощастен нулев хикс. Постигнатите победи бяха с поне 2 гола разлика, като най-резултатна се оказа последната с 0:4.

Левски – Витоша Състави

.

Левски – Витоша Статистика


  • Левски допусна само една грешка у дома.
  • Витоша спечели само 1 точка на чужд терен.
  • "Сините" триумфираха в 4 от предходните 5 мача помежду им.

Прогноза и коефициенти:

Прогноза: Хендикап (0:1) - Левски

1.501.501.521.48
bet365 logo efbet logo 1xbet logo winbet logo
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Левски като домакин:

Победи89%
Загуби11%
Равенства0%

Витоша като гост:

Победи0%
Загуби89%
Равенства11%