Витоша Бистрица – Етър - 02.03.2020

Витоша Бистрица – Етър Прогноза и Анализ

Витоша Бистрица и Етър Велико Търново слагат край на 23-тия кръг в родната efbet Лига. Двубой между опашкари, който обаче обещава да е интересен и приятен за наблюдаване. Ето повече за моите очаквания и прогнози преди срещата.

През зимната пауза “бистришките тигри” се сдобиха с няколко опитни и доказани имена в родния футбол. В тима от Бистрица се подвизават Веселин и Йордан Миневи, Георги Сърмов, Апостол Попов, преминали през българските грандове. Наставникът Асен Букарев също бе част от треньорския щаб на Левски, така че опит и качество не липсва, но пък разликата в точките спрямо останалите отбори е огромна.

Едва ли Витоша ще се спаси през настоящата кампания, но би следвало да потърси повечко победи и скъсяване на дистанцията. В понеделник им предстои двубой срещу състава на Етър, който мечтае да се завърне на 10-ата позиция. “Виолетовите” пристигат в Бистрица без проблеми, като единственият отсъстващ е 18-годишният Кольо Станев.

Предположението ми за срещата се базира на колебливостта на Етър в гостуванията. Според мен тенденцията ще бъде удължена, но Витоша едва ли ще грабне пълния комплект точки. Това ме насочва към залог за равенство, който получава атрактивния коефициент @3.10 от сайта за спортни залози на Bet365.

Витоша Бистрица – Етър Състави

Букарев ще разчита на всичко най-добро. Кольо Станев е аут за гостите, но Тонислав Йорданов попадна в групата за мача.

Витоша Бистрица – Етър Статистика


  • Витоша спечели само 5 точки от началото на сезона.
  • Етър спечели само 1 мач на чужд терен.
  • В нито един мач помежду им гостът не си е тръгвал с победа.

Прогноза и коефициенти:

Прогноза: Краен изход - Равен

3.103.203.153.12
bet365 logo efbet logo 1xbet logo winbet logo
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Витоша Бистрица като домакин:

Победи9%
Загуби82%
Равенства9%

Етър като гост:

Победи9%
Загуби64%
Равенства27%