Витоша – Черно море - 18.10.2019

Витоша – Черно море Прогноза и Анализ

Поредният кръг в efbet Лига стартира с двубой между Витоша и Черно море. Отборите се срещат на спортното съоръжение в Бистрица, в петък от 17:30 часа.

След двуседмична пауза е нормално отборите да не са подготвени на 100% и да се нуждаят от време за навлизане в желания ритъм. Поради тази причина ще бъда по-благосклонен към предварителни си прогнози и няма да се впускам в преследване на високи коефициенти.

Bet365 регистрация Вземи начален бонус до 100 лв. за СПОРТ

Безспорно гостите разполагат с по-добри индивидуалности и логично са поставени в ролята на фаворити преди началото на събитието. За знак 1 получаваме коефициенти около 6,00, докато победата на Черно море е оценена с по-малко от 1,50. Въпреки всичко това трябва да отбележа, че “моряци” изпитват известни затруднения в Бистрица, тъй като взеха трите точки само в една от досегашните си визити.

Препоръчвам ви азиатската линия за над 2 гола. Това ще рече, че при точно две попадения в срещата облогът ще бъде върнат. Надеждите ми са насочени основно към гостуващото нападение, което би трябвало да отбележи във вратата на най-пропускливия тим в елита.

Витоша – Черно море Състави

.

Витоша – Черно море Статистика


  • Черно море спечели само едно гостуване до момента.
  • Витоша е тимът с най-слабата защита в елита.
  • Черно море не успя да спечели последните си 2 гостувания в Бистрица.

Прогноза и коефициенти:

Прогноза: Брой голове - над 2 гола

1.501.501.521.47
bet365 logo efbet logo 1xbet logo winbet logo
*коефициентите са актуалени към момента на публикуване

Витоша като домакин:

Победи20%
Загуби80%
Равенства0%

Черно море като гост:

Победи20%
Загуби20%
Равенства60%