България Efbet Лига

pyrva liga futbol a grupa bylgarsko pyrvenstvoВ тази категория „България А група“ вие може да намерите всички обосновани прогнози за българското футболно първенство, които сме публикували в нашия сайт. Онлайн букмейкърите предлагат много залози за мачовете от Първа професионална лига и за хората в днешно време е много лесно да залагат на български футбол. Естествено любителите на футбола в България проявяват сериозен интерес към прогнозите за А група. Точно затова ние имаме специална категория за обосновани прогнози А група, където лесно може да намерите всичките ни прогнози и да проверите нашата успеваемост.

Кога се публикуват прогнозите за „А група“?

Нашият екип акцентира вниманието си върху топ мачовете в Европа. Ако обаче в българското първенство има голямо дерби или пък тиражът в деня, когато има мач от България не е много голям, то ще направим прогноза за среща от Първа лига. Обоснованата прогноза за А група се качва в сайта още от предната вечер, така че на сутринта анализът е публикуван и вие може да видите нашата обосновка и прогноза за дадения двубой от Първа професионална лига.

Какви прогнози най-често ще даваме за българското първенство?

В сайта ни ще намерите най-често прогнози за двубоите на грандовете Лудогорец, Левски, ЦСКА, пловдивските Ботев и Локомотив и Берое. Това са отборите с най-много фенове и интересът към техните срещи съответно е най-голям. Нашите прогнози ще включват залози на краен победител, брой голове и двата отбора да отбележат гол. Това са основните опции на футболни мачове, а водещите букмейкъри очаквано ги предлагат за двубоите от А група. За нашето първенство липсват по-разнообразни опции на картони и корнери както на Висшата лига, но това донякъде е нормално, тъй като българският шампионат е много далеч от нивото и популярността на английския.

Видове залози на „А“ група:

В следващите редове ще ви предоставим видовете залози на „А“ група в един от най-големите букмейкъри Бет365. В този сайт за спортни залози може да намерите българското първенство в раздел Футбол: България – Първа лига. За двубоите от България има някъде около над 50 опции за залог.

След като влезете в даден мач за всички опции, най-горе ще видите възможностите за залог на краен резултат, двоен шанс, краен точен резултат, първо полувреме-краен изход. Това са може би най-важните залози на футбол, заедно с пазарите за брой голове и двата отбора да отбележат гол, които са малко по-долу в сайта. Други възможности за залагане на "А" група са Резултат/Двата отбора да отбележат гол, Хендикап, Алтернативен Хендикап и Печеливша разлика. На залозите за печеливша разлика може да прогнозирате с колко гола ще спечели даден отбор. Има много атрактивни пазари като например може да заложите на победа за домакина или госта с 4 гола разлика, където коефициентът е много висок.

На двубоите от Първа лига в bet365 може да залагате и на много опции за голове. Сред най-популярните опции са Резултат/Брой голове, Точен брой голове, Голове през първото полувреме и Първи отбелязал отбор. За тези опции обаче няма да даваме обосновани прогнози, тъй като те не са налични във всички букмейкъри и няма как да сме сигурни, че ще бъдем от полза на нашите читатели, което е основната цел на прогнозите ни за „А“ група.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС