Англия Висша лига

Premier LeagueВ тази категория на нашия сайт Англия Висша лига вие ще намерите футболни прогнози за мачовете от „Премиър Лийг“ – футболния елит в английския футбол. Висшата лига е най-силното първенство в света, в което всяка година битката за титлата е много оспорвана. Висшата лига привлича най-добрите мениджъри и част от най-талантливите и обещаващи футболисти. Това е шампионат, който е много интересен, а водещите букмейкъри за спортни залози предлагат куп пазари за мачовете от „Премиършип“. С толкова много опции за залагане, хората имат нужда от добри прогнози за Висшата лига, които да им подскажат как да заложат за даден мач. В нашата категория Висша лига Прогнози може да намерите обосновани прогнози за актуалните мачове от „Премиър Лийг“.

Прогнозите за Висшата лига се публикуват още в деня преди мача. Вие може да търсите прогнози за мачовете пет или десет часа преди срещата и бъдете сигурни, че в нашия сайт ще откриете прогнози за най-интригуващите двубои от Англия. За прогнози избираме топ срещите на Висшата лига, тъй като те предизвикват най-голям интерес и имат най-много търсения. В обоснованите ни прогнози вие може да видите как се представят отборите в последно време, на коя позиция са в класирането и имат ли липсващи играчи. Това със сигурност ще ви помогне да направите по-добра прогноза. Дори може направо да заложите нашата прогноза най-долу на статията, без да се колебаете и да правите допълнителни разсъждения.

Видове прогнози за Висшата лига на Англия:

Нашите прогнози за английския футбол са концентрирани около три основни опции – Краен Изход 1Х2, Брой голове – Над или Под 2.5 гола и Двата отбора да отбележат гол – ДА. Това са популярни залози на футбол, които ще намерите във всички сайтове за спортни залагания. В прогнозите ни няма да има залози за корнери, картони или пък азиатски хендикапи, тъй като те не са налични във всички букмейкъри или имат разминавания. В нашите футболни прогнози за английска Висша лига обосновката ще бъде повече от добра и със сигурност ще разберете защо сме избрали точно тази прогноза.

В залозите за краен изход 1Х2 ние предлагаме залог за краен победител. Ако сме посочили знак 1, означава, че залагаме за победа на домакина, а знак 2 – успех на госта. Много рядко ще ви предложим знак Х, тъй като равният резултат е много труден за предвиждане. Прогнозите на Висшата лига за над 2.5 гола по принцип са с голям успех, особено ако става въпрос за двубои на Манчестър Сити, Арсенал или Ливърпул. Това са много резултатни отбори, които винаги играят атакуващо и техните двубои са с много попадения. Доста често ще срещнете наши прогнози за мачовете на тези отбори, тъй като те са сред най-силните в Англия, така че не бива да се изненадвате, ако прогнозата е за над 2.5 гола.

Залозите за двата отбора да отбележат гол на Висшата лига понякога излизат още през първото полувреме. Това е големият плюс на този залог – вие не трябва да чакате последния съдийски сигнал и може да спечелите по всяко време от мача, тъй като е нужно единствено двата отбора да си разменят попадения.

© 2009-2023 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС