Права Колонка за днес

Права колонка е отделен фрагмент от Machovete, подходящ за върлите любители на високите коефициенти. Ще откриете най-добрите прогнози за деня, комбинирани в акумулатор. Предложенията са взаимствани от най-популярните букмейкърски къщи и целят съставяне на печеливша комбинация от няколко футболни събития.

Прогнози Права Колонка за деня

 

Час: 20:00

Хакен - Мялби Краен Изход - Хакен 1.57
Ювентус - Сасуоло Краен Изход - Ювентус 1.50
Бетис - Елче Краен Изход - Бетис 1.45

Общ коефициент: 3.41

Прогнози Права Колонка за деня

 

Час: 20:00

Хакен - Мялби Краен Изход - Хакен 1.57
Ювентус - Сасуоло Краен Изход - Ювентус 1.50
Бетис - Елче Краен Изход - Бетис 1.45

Общ коефициент: 3.41

Какви прогнози попадат в раздела?

Предвижданията, които попадат в раздела, са преминали през обстоен анализ и съпоставяне на факторите преди началото на срещите. Няма да ви натоварваме с допълнителна аргументация, както процедираме при обоснованите футболни прогнози, но ви уверяваме в правотата на селектираните маркети и вероятността за изпълнението им.

Правата колонка съдържа прогнози с висок шанс за печеливш развой, които са придружени от примамливи коефициенти, проверени в онлайн букмейкърите. Най-често под прицел попада крайният изход, но ще установите наличие и на по-нетрадиционни пазари, подвизаващи се в тиражите. Например: равенство няма залог, първо полувреме, даден отбор да спечели двете части и т.н.

Предимства на правата колонка пред сингъл залозите

Навярно основното предимство на футболния акумулатор се основава на по-високата сумирана ставка. Докато сингъл залозите се умножават по поставения облог, то комбинираните маркети при правата колонка ви осигуряват значително по-стойностен коефициент. Така, при нисък капитал ще съумеете да подготвите талон, който има вероятност да се изпълни и да ви поднесе примамливо възнаграждение.

В плюс за любителите на правите колонки се впускат и допълнителните бонуси, подготвени от букмейкърските къщи. Английският Bet365 носи драстично увеличение към акумулатори, съставени от топ европейски първенства, а Уинбет допринася с 30% към колонки, изготвени от срещи от английската Висша лига. Освен това участието с множествени комбинации прави по-лесно усвояването на началните безплатни залози.

За какво трябва да внимаваме при правите колонки

Високите коефициенти са факт, но това има своята цена. Докато при сингъл залозите очаквате изпълнение на един-единствен маркет, то тук ще трябва да се въоръжите с търпение и да изчакате завършека на две или повече селекции. Комбинирането на повече пазари усложнява в известна степен печелившото развитие на събитията. Спада процентът вероятност, особено, ако са миксирани по-неизпълними прогнози.

Основният ни съвет е да се фокусирате върху 2, 3 или максимум 4 мача в една права колонка, както правим ние. По този начин задаваме по-стойностен вид на коефициента, без да затрудняваме реализацията на множествената селекция. Препоръчваме ви да залагате в букмейкъри, предлагащи функцията Cash Out, за да следите в реално време случващото се с поставения талон и да взимате своевременно решение за по-нататъшното му развитие.

Стремете се към комбиниране на двубои в различен часови диапазон, което ще ви даде време за реакция. Разбира се, най-подходящи за игра в права колонка остават уикендите, особено, ако те са изпълнени с най-интересните мачове от Стария континент.

Какво целим с рубриката “Права Колонка за днес”?

Задачата на нашия екип е да ви удостои с ежедневно комбиниране на най-подходящите футболни пазари. В никакъв случай не задължаваме читателите на Machovete.com да се съгласяват и да участват с еднотипни залози. Може спокойно да отсеете най-вероятното събитие от предложената права колонка за днес и да потърсите изпълнението му с единичен залог.

Двубоите се добавят предходната вечер или в ранното утро на деня, за който са насрочени, за да достигнат до максимален брой потребители. Общият коефициент варира спрямо броя и сигурността на селекциите, но най-често е в порядъка между 3,00 и 5,00. Възможно е при отсъствие на футболни мачове от дневния тираж да включим интересни прогнози за тенис.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС