Мачове на живо онлайн

Мачове на живо онлайн

Пряко предаване на живо е услуга, която някои онлайн букмейкъри предлагат на своите сайтове.

Платформата за лайв предаване дава възможност на техните клиенти да гледат на живо спортни събития от цял свят само след елементарна регистрация.

В днешно време е истинско удобство да имате сигурен сайт, където може да гледате дадена футболна среща или тенис мач.

Все повече платени телевизии купуват правата на най-интересните спортни събития в България и за хората първенства като това на Италия и Испания стават недостъпни за гледане, освен ако не бъде заплащана сума всеки месец.

Сайтовете за онлайн залози обаче ви дават възможност да гледате директно на живо много спортни събития, включително големите дербита в Европа, както и най-интересните мачове на тенис, баскетбол и волейбол.

Все още няма букмейкър, който да предава например турнирите Шампионска лига и Лига Европа, но след време и това може да се случи, тъй като сайтовете за спортни залагания прогресират непрекъснато и правят всичко възможно да печелят повече клиенти.

Пряко предаване в Bet365

Мачове на живо е bet365

Bet365 е известен букмейкър със своите преки излъчвания на спортни събития.

Компанията печели много от това, че има най-добрата онлайн платформа за залози на живо и пряко предаване.

Букмейкърът предлага много събития на живо всеки ден, а за месец може да кажем, че те излъчват хиляди спортни събития в своя сайт.

Не е никак трудно да гледате футбол, тенис или друг спорт на живо в бет365.

Има малки условия, които трябва да изпълните, за да се наслаждавате на прякото предаване в букмейкъра.

Гледай над 140 000 събития в bet365 на вашия компютър всяка година

В раздел на живо, вие ще видите кои събития се предлагат с картина.

Например когато влезете в дадена среща, ще забележите, че в дясно стартира картината в малко прозорче. Ако пък този двубой не се предава на живо, то веднага ще ви се зареди друг мач.

Ако не сте влезли в акаунта си, вие ще видите съобщението "Логнете се и гледайте".

Без да имате достъп до профила си в бет365, няма как да наблюдавате спортни събития на живо.

Когато вече имате акаунт, просто трябва да влезете в него и да имате някакви пари.

Екранчето с пряко предаване може да се уголеми и да гледате на по-голям екран.

Така вие няма нужда да плащате на дадени телевизии, за да гледате например мачовете от испанското или италианското първенство.

Bet365 предава в своя сайт и много големи тенис турнири.

Редовно може да гледате в букмейкъра и тенис срещи от по-ниските нива ITF и Чалънджър, както и мачове за Купа Дейвис.

Наистина за хората е истинско удобство, че букмейкърът предава спортни събития на живо.

Вече не е нужно да мислите в кой сайт ще гледате даден двубой, ако преди това сте проверили, че ще се предава в бет365.

Картината на дадено пряко предаване никога не забива, стига да имате добър интернет. Това не се отнася за някой сайтове за лайв стрийминг, където се появяват реклами по екрана и вие не може да гледате спокойно дори една футболна среща.

От бет365 са се погрижили техните клиенти да имат възможност да наблюдават прякото предаване на спортните събития, без да бъдат притеснявани от странични фактори. В същото време вие може да залагате на двубоите на много добри коефициенти и да повишите тръпката от наблюдаването на срещата.

Пряко предаване в efbet

В може би най-известният сайт за спортни залози, който е собственост на българска компания – Efbet, вие може също да гледате спорт на живо.

Ефбет предлага на своите клиенти след регистрация и депозит достъп до пряко предаване на спортни събития.

От букмейкъра се опитват да се доближат до Бет365 и чрез прякото си предаване и по-високи коефициенти на някои пазари да привлекат клиенти, но това не е лесна задача.

Все пак Ефбет има нова много добра мобилна версия, от която също може да гледате спортни събития на живо.

Услугата „Livestream” позволява на всеки регистриран потребител да гледа най-интригуващите спортни събития по интернет директно от своя лаптоп или мобилно устройство.

За да получите достъп до преките излъчвания в Ефбет на мачовете и други спортни събития като баскетбол и тенис, е нужно само да имате поне 0.50 стотинки в акаунта си.

Как се активира услугата „Пряко предаване” в Efbet?

Мачове на живо в ефбет

Трябва да маркирате раздел „На живо” от главната страница, след което да цъкнете в десния ъгъл на пряко предаване - там ще се зареди прозорец към директните излъчвания на мачовете. Вие ще може да видите списък със само наличните събития за деня.

Имате възможност да гледате на живо в Ефбет разнообразни спортни дисциплини от Европа и други части на света.

Букмейкърът ви предлага актуални спортни събития, за които трудно може да намерите линк в интернет.

Само чрез вход в профила си в Ефбет, вие може да гледате мачове на живо, като не е нужно десет минути преди мача да започвате да търсите линк за двубоя.

Отвори от тук Efbet и Гледай НА ЖИВО

Услугата „Пряко предаване” дава възможност на хората да гледат интересните мачове в световен мащаб, като не е нужно да имате кабелна телевизия.

Трябва ви добър интернет и мобилен телефон или компютър, както и регистрация в дадените букмейкъри, за да може да наблюдавате на живо спортни събития.

В днешно време всеки ден има много интересни мачове, които може да гледате на живо в сайта на Ефбет.

В много онлайн букмейкъри пък може да следите резултатите на мачовете.

Например в Betfair няма опцията за предаване на живо на спортни събития, но пък вие имате възможност в реално време да се информирате за развоя на срещите.

Букмейкърите предлагат информация на живо и вие ще разберете в секундата, в която падне даден гол на среща, която ви интересува. 

Онлайн букмейкърите са много полезни на запалените фенове на спорта, тъй като може да гледате на живо много мачове, както и да следите всичко най-интересно на живо за срещата.

Вижте и други интересни статии за успешни залози