Мачове на живо

Мачове на живо в интернет днес може да се гледат много лесно. Появата на много онлайн букмейкъри в България дава възможност на футболните фенове да наблюдават директно на живо мачове от цял свят. В последните години в нашата страна се появиха много платени телевизии, които предават най-интересните мачове в Европа. Много хора отказват да се абонират за тях и търсят алтернативни начини да гледат футбол на живо. Разбира се в интернет вие може да откриете много сайтове за мачове на живо. Техните линкове обаче не са никак качествени, тъй като често се появяват реклами, предаването забива или пък не е с добра картина.

Затова най-добрата алтернатива за гледане на футбол на живо е някой онлайн букмейкър. Например може да гледате футбол на живо в Бет365 или Ефбет. Не е нужно всеки път, когато предстои дадено дерби като Реал Мадрид – Барселона или Атлетико Мадрид – Валенсия, вие да търсите линк за мача в гугъл и да се опитате да намерите най-доброто качество. Трябва ви само да имате регистрация в някой от сайтовете за онлайн залагания и може да гледате мачове на живо. Също така се изисква и минимален депозит, но вкарвайки веднъж 10 лева и оставяйки само стотинка в сметката си, вие може винаги да гледате футбол на живо онлайн.

Гледайте на живо през ефбет. Отворете от тук.

Как да гледате мачове на живо в Bet365?

Bet365 е един от най-добрите онлайн букмейкъри. Те предлагат услугата „Пряко предаване“ – излъчване на спортни събития в реално време. Чрез тази услуга мачовете достигат до вас на живо с картина директно от мястото на излъчване. Бет365 не предава на живо единствено двубоите от Английската Висша лига що се отнася до топ първенствата на Европа. Иначе тук вие може да гледате двубои от Испания, Италия, Германия, Франция, Холандия и др. държави. Също така много футбол от Азия и Южна Америка почти всеки ден имате възможност да наблюдавате директно в раздела „Пряко предаване“.

За да гледате мачове на живо в бет365, вие трябва да си направите регистрация в сайта. Цъкнете на бутона горе вдясно на сайта и попълнете нужните данни. След това е ред да депозирате средства. Например чрез дебитна карта вие може да вкарате 10 лева и така ще имате достъп до услугата „Пряко предаване“. За да гледате нещо на живо, отидете в раздел „На живо“ или горе на зелената лента до бутона за "Помощ" натиснете "Пряко предаване". Когато отворите някой мач от платформата за залози на живо, вдясно на екрана ще се появи бутонче за стартиране на предаването. Ако дадено събитие не се излъчва, то ще видите визуализация с резултата и статистика от срещата. Всичко, което трябва да направите, за да гледате мачове на живо, е да имате поне 0.01 лв. във вашата сметка. Освен футбол, в бет365 вие може да гледате много тенис, баскетбол и волейбол.

В букмейкъра Ефбет също имате възможност да наблюдавате спорт на живо след регистрация. Българската компания за спортни залози предлага доста по-малко мачове на живо, но все пак имат тази услуга и са добра алтернатива, ако нещо в сайта на bet365 не ви допада. Условията, за да гледате спорт на живо в Ефбет са същите като тези във вече споменатия сайт за залагания Бет365.

© 2009-2018 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти