Еврофутбол Системи

Еврофутбол Системи

Еврофутбол залаганията все още са с голяма популярност, въпреки че онлайн букмейкърите привлякоха толкова много от техните играчи в последните години.

Въпреки това остават хора, които пускат фишове в наземните букмейкърски къщи Еврофутбол.

Над 20 години компанията работи в България и си е изградила репутация, въпреки че има някои минуси като например ниските коефициенти.

Съдържание:

  1. Същност
  2. Твърди знаци
  3. Попълване фиш
  4. Системи онлайн
  5. Стратегии
  6. Заключение

Залагането на Еврофутбол системи е сред основните залози, които хората правят.

Ние обаче сме забелязали, че има играчи, които не са изцяло наясно със системите в Еврофутбол.

В началото на Еврофутбол, хората можеха да правят залози на права колонка и сингъл - два основни типа залагане. Днес обаче има още много повече възможности за залози на системи, като шансовете за печалба на хората се увеличават, благодарение на функционирането на тези системи.

Еврофутбол системи - какво представляват?

Когато правите залози в един фиш и добавяте повече мачове, но имате несигурност относно някоя селекция, то може да намалите риска на залога си, използвайки системи на Еврофутбол.

Да кажем, че сте избрали 4 срещи за залагане в днешния тираж

Вие обаче имате колебания относно една от селекциите. Тогава може да направите залог от система 3 от 4. Тази система ви дава възможност да спечелите, дори и една от селекциите да бъде губеща.

Избраната от вас система е с 4 колонки, а това означава, че залогът ви се умножава в 4-кратен размер. По този начин вие залагате повече пари, но пък рискът за загуба е по-малък и може да имате възвращаемост.

Според нашия пример по-горе, в който сте избрали система 3 от 4, то вие умножавате залога си по 4 и вместо една колонка, то правите залог на 4 колонки

Ето и какви са вашите залози:

  • Колонка 1 - Мачове 1, 2 и 3
  • Колонка 2 - Мачове 1, 2 и 4
  • Колонка 3 - Мачове 1, 3 и 4
  • Колонка 4- Мачове 2, 3 и 4

В такъв случай да кажем, че селекцията на мач 2 е губеща. По този начин колонка 3 ще бъде печеливша за вас, тъй като там тази селекция не е включена. Така вие ще имате печалба от вашия фиш, въпреки че един двубой е губещ. Това става единствено благодарение на системите на Еврофутбол, които са много използваеми от играчите.

Добавяне на Твърди знаци в системата

Еврофутбол има опцията за добавяне на твърди знаци в системата.

Тук може да се борите са по-големи печалби във вашите фишове. Ако изберете твърд знак във вашата система, то той присъства във всички колонки.

Вие трябва да сте сигурен в изхода на твърдия знак.

Много хора използват за твърди знаци в системите си селекции с по-ниски коефициенти, които имат малка вероятност да не излязат.

С този тип залози е нужно да внимавате, за да не съжалявате, че нисък коефициент ще “изгори” целия ви фиш, тъй като се е случвало много често ниските коефициенти да са “препъни камъка” в фиша на играчите.

Попълване на системи във фиша Еврофутбол

Във вашия Еврофутбол фиш е нужно първо да въведете кодовете на селекциите и да изберете желания пазар, който се предлага.

След това трябва да оформите вашата системна комбинация.

Най-долу в лявата част на хартиения фиш, вие ще видите полето "Системи". Малките фишове (до 6 срещи) са с опции от 0 до 6, докато по-големите хартиени талони (за 12 събития) предлагат числата от 0 до 12.

Кръгчето се запълва с хикс или с точка, като не бива да излизате от очертанията му.

Ако правите множествен залог, то маркирайте повече от една система - примерно 3, 4 и 5. Задължително трябва да поставите отличителен знак на едно от полетата.

В края на частта със системните комбинации ще видите знак “Вс”. Той означава да изберете всички възможни комбинации.

Ако пък искате да добавите твърд залог във вашия фиш, просто маркирайте кръгчето “ТВ”, което се намира в долния десен ъгъл на талона.

За да поставите залог - попълнете полето до това за избора на системи. Вие може да задраскате една от сумите, които са посочени за залагане

Припомняме ви, че сумата при системи се увеличава значително от залога права колонка и понякога може да не сметнете точно залога си, така че е възможно да сте изненадани при предаването на фиша ви на служителя на Еврофутбол, който ще ви иска повече пари за талона.

Залагане на системи онлайн - възможно ли е?

Няма как да не е възможно да правите залози на системи онлайн като се има предвид наличието на толкова сайтове за спортни залагания.

Доста хора са се ориентирали единствено в залагането в интернет и те правят залози на системи, така че сме убедени, че и вие ще се справите.

При вашия електронен фиш дори ще се ориентирате много по-лесно при пускането на системи.

Обикновено имате всички възможни опции за залагане във фиша ви под селекциите, които сте избрали. Там може да въведете вашата сума за залог и ще видите колко става сумата за общия фиш.

Дори букмейкърите в интернет предлагат още повече системи за залагане, сред които Lucky 15, Lucky 31 и др.

Използване на стратегии при залози на системи

Залагането на системи в Еврофутбол е възможност да правите залози на по-високи коефициенти.

Много играчи пускат в системи 3 от 5, 2 от 5 и т.н. залози на точен резултат на футболни срещи.

Коефициентите за точен резултат са изключително високи, но пък и шансът да ги познаете е доста труден.

Все пак представете си, че имате късмет и познаете три точни резултата, като сте заложили система 3 от 5. Тогава печалбата ви отново ще бъде много голяма.

Доста от играчите залагат на точен резултат на опции като 3:2, 2:2, 2:3 и т.н. и търсят попадения в срещите, тъй като коефициентите са значително по-високи.

Ние имаме наблюдение също, че в системи се залагат и пазари като първо полувреме/краен резултат, където също има високи коефициенти.

В права колонка е много трудно да познаете този тип залози, но пък при система 3 от 5 например, то шансовете ви за успех не са никак малки, ако сте анализирали добре срещите, на които залагате и залозите ви не са на сляпо.

Заключение

Залагането на системи в Еврофутбол или в онлайн букмейкърите е една добра възможност да увеличите риска в залозите си, въпреки което имате добър шанс за печалба.

Освен това допълнителните възможности като например добавяне на твърд залог в системата, също ви позволяват да играете за по-големи печалби.

При всяко положение, системите в онлайн залаганията са нещо положително за играчите и не виждаме причина да дадем отрицателно мнение за Еврофутбол системи.

Вижте и други интересни статии за успешни залози

 

Виж повече на наличните в България букмейкъри

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

Още статии

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС