Съвети при Поредица от Губещи Залози

Съвети при Поредица от Губещи Залози

Спортните залагания са една от най-големите индустрии, като всеки навлизащ в залозите на спорт се стреми да направи печалби и да спечели допълнителни средства. Но няма никакви гаранции, че вие ще спечелите от спортни залози. Разбира се има доста начини да подобрите успеваемостта в залозите си и да сте по-успешни в бетинга.

Един от кошмарите на играчите е влизането в черна серия. Поредица от губещи залози в спортните залагания е често срещано явление, като може да нанесе сериозни финансови щети на играчите.

В този материал ще ви дадем съвети как да се справите, когато сте в губеща серия и какви стратегии да използвате, за да избегнете последователните загуби в спортните залагания.

Съдържание:

Червените флагчета или кога влизаме в серия от загуби?

Всеки играч сам може да установи, че е в губеща серия. Понякога това се случва много често, тъй като не спазвате вашите правила при залагания. Освен това при губеща серия не бива да увеличавате размера на залога си, опитвайки се да избиете загубите. Най-важното е бързо да разберете, че сте в ‘лоша форма’ в залаганията и да предприемете мерки. Не може да си позволите губещата серия да продължи за дълъг период. Малко по-долу в материала ще ви дадем съвети как да се справите в такава ситуация.

Най-чести признаци, че влизаме в серия от загуби са

  • Нямаме спечелен фиш от доста дни - След като не сте спечелили залог в последните 3-4 дни, то е ясно, че сте в губеща серия.
    Балансът ни в акаунта е почти на нулата - Основният признак, че сме в губеща серия е, когато балансът ни в сметката в букмейкъра е почти на нулата.
  • Зачестяване на депозитите - Ако започнете да правите депозити много по-често, то е ясно, че сте в губеща серия, тъй като е нужно отново да захраните сметката си.
  • Правим залози с по-големи суми - Залагането с по-големи суми с цел избиване на предходни загуби е друг признак, че сме в губеща серия.

Какво да правим, ако сме в серия от загуби

Губещата серия е една от най-лошите ситуации, които залагащият може да претърпи. Да не можете да направите печеливш фиш за продължителен период от време наистина се отразява не само на банкрола, но и на цялостното доверие на залагащия. Ако някога сте били в продължителна серия от загуби, ще знаете за какво говорим. Ако не сте били в лоша поредица, то е възможно това да ви се случи. Ето и нашите съвети как да се справите с последователните загуби в спортните залагания.

Съвет № 1 - Спрете

Най-добрият съвет при губеща серия е да спрете залаганията. При това не само за ден или два, а най-добре е да го направите за седмица или месец. Успокойте се, отдайте повече време на другите си хобита и забавления. Прекарвайте повече време с близките и приятелите си. Така емоциите от залаганията ще ви напуснат и ще забравите за тях.

Знаем колко много искате да избиете натрупаните загуби след губеща серия, но по-добре да не опитвате да го правите веднага, тъй като може да загубите още повече пари. Явно в последните дни късметът не е на ваша страна, така че спрете залозите за известно време.

Съвет № 2 - Няма грешки, има уроци

Всеки може да се поучи от загубите и след като сте изпълнили първия ни съвет да спрете залозите, то при подновяването на бетинга е добре да си направите нужните изводи. Прегледайте внимателно историята на залозите си и вижте най-честите си грешки в залаганията. На много хора им се случва да губят поредица от фишове, тъй като залагат много мачове от типа права колонка - вие от тях ли сте? В такъв случай трябва да намалите броя селекции във фишовете и ще имате повече успех.

Друга ваша грешка е, че може да залагате на прекалено много събития на ниски коефициенти. Понякога те не са никак сигурни и е по-лесно да направите залог на едно събитие с 1.60 - 1.70 коефициент, вместо да комбинирате три селекции с ниски ставки. Това е друга грешка на играчите в спортните залагания. Преглеждайки какви пазари и коефициенти сте избирали, ще разберете какви са причините да сте били в дълга губеща серия. Направете нужните изводи и когато започнете отново да залагате, не повтаряйте вашите грешки.

Съвет № 3 - Не се концентрирайте върху негативното

След като сте били в губеща серия, то може всичко около вас да ви се струва криво. Дори много хора се сърдят на близките си, а това не е никак правилно. Забравете негативните емоции и се концентрирайте върху положителните неща. Мислете за вашата кариера, проекти, семейство и факта, че сте успешен и добър човек. Когато забравите негативните емоции, то е възможно да ви провърви и в залаганията отново и да сложите край на последователните загуби.

Съвет № 4 - Направи си лична стратегия за следващия път

Всеки човек, който е заложил повече от един залог в живота си, е претърпял губеща серия. Никой в ​​индустрията за спортни залагания не е имунизиран срещу загубата. Вие трябва да си направите лична стратегия за следващия път и да успеете да реагирате на последователната серия от загуби. Много важна част от това да се върнете на победния път е никога да не преследвате загубите си. Лоша серия може да накара залагащите да удвоят следващия залог, за да излязат напред в края на деня. Това обаче не е никак добра стратегия и не трябва да го правите. Използвайте нашите 3 съвета по-горе, както и стратегиите за избягването на серия от загуби малко по-долу в нашата статия.

Положението излиза от контрол - какво да правим

На доста играчи се случва да не могат да спечелят залог дни наред и да са в дълга серия от загуби. В такъв случай просто късметът не е на ваша страна и не може да промените съдбата си. Ако при това условие продължавате да залагате, то вие показвате принципи на хазартна зависимост.

Трябва да промените нещата и да контролирате ситуацията. Нужно е да спрете залозите за известно време, тъй като рискувате както собственото си благополучие, така и на хората около вас - семейство, роднини, приятели. Ето и нашите бързи съвети как да си върнете контрола в спортните залагания:

Бързи стъпки да си върнем контрола

  1. Спрете залозите за известно време или се ограничете до един залог на ден с 2-3% от вашата банка за залагане.
  2. Анализирайте много повече залозите си - отделяйте време да проучите информацията за всяко събитие и участващите страни в него.
  3. Базирайте се на опита - Опитът от изминалите губещи залози и грешки в спортните залагания трябва да ви учи. Вземете си нужните бележки и ще подобрите нещата в залаганията.

Ползване на стратегии с цел избягване на серия от загуби

В спортните залагания стратегическото мислене и действие има много плюсове. Доста от най-успешните залагащи използват популярни стратегии, които са базирани на математиката и имат за цел да сведат загубите до минимум за вас, както и да ви изведат на добра печалба. Също така има стратегии за управление на парите в спортните залагания, с които може да избегнете серията от губещи залози. Вие може да използвате доста стратегии, с които да сте по-успешни в залозите. Ето, някои примерни:

Стратегия с фиксирани проценти

Залозите на играча се разпределят спрямо неговата банка. Залага се със регламентиран процент, като коефициенти и сигурност на залога не определят сумата за залагане. Целта на стратегията е при губеща серия да загубите възможно най-малко и да останете по-дълго време в играта.

Прогресивна стратегия

Първият залог е базисен, след което сумата се увеличава с малко, за да избиете загубеното от предходните залози. Разбира се тук роля играе и коефициентът, на който залагате. Тази стратегия ще ви помогне да възвърнете част от парите си при губеща серия от един успешен залог.

Стратегия за залагане на голове

Доста по-лесно е да излезете от губеща серия със залози на голове във футболни срещи. Ако залагате на Над/Под или Гол/Гол, то няма значение кога ще паднат попаденията и кои отбори ще ги вкарат при първата опция, като е доста по-възможно да спечелите от преследване на печеливши прогнози на краен резултат.

Често Задавани Въпроси

Всеки играч ли попада в губеща серия?

Да, губещата серия няма как да се избегне - всеки може да бъде преследван от липса на късмет в даден момент.

Колко дълга може да бъде една губеща серия в залаганията?

На този въпрос не може да има конкретен отговор. Вие може да загубите 2 фиша подред и да спечелите, но може да направите и 20 поредни губещи залози.

Има ли стратегии за избягване на губеща серия?

Да. В нашия материал ви представихме няколко добри стратегии, за да избегнете поредица от загуби.

Какъв е най-добрият съвет при губеща серия?

Няма по-добро от това да спрете залозите за известно време.

Заключение

Поредицата от губещи залози може да се случи на всеки играч, но по-важно е какви мерки ще предприемем, как ще реагираме и дали ще успеем бързо да си върнем контрола. Всичко това е представено в нашата статия, като се надяваме да сме ви били максимално полезни, ако вие сте в губеща серия или просто искате да се предпазите от нея. Сигурни сме, че ще бъдете по-успешни в спортните залагания след прочитането на този материал и ще имате доста повече спечелени фишове в букмейкърите.

Вижте и други интересни статии за успешни залози

 

Разбери повече за наличните в България букмейкъри

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

Още статии

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС