Как да печелим от Залози на Мачове онлайн?

Как да печелим от Залози на Мачове онлайн?

Всички ние се впускаме в преследване на различни видове залози с цел да си подсигурим бързи и стойностни печалби. Разбираемо това не се получава всеки път, особено, когато не изпълняваме рестрикциите за правилно залагане. Точно това ще разгледаме в следната статия.

Въпросът, зададен в заглавието на темата, ясно подсказва какъв ще е сюжетът на следния материал. Ще обърнем значимо внимание на популярните онлайн залози, разкривайки тайнствени методи за по-успешно залагане.

Разбира се, цялостната картина се уповава на вашата преценка и успеваемост, но благодарение на следните няколко примера, ще си гарантирате далеч по-високи шансове за печалби.

Възможно ли е да печелим от онлайн залози?

Печелене от онлайн залози

Ако погледнем към статистиката, ще установим, че над 75% от всички залагащи са на минус в дългосрочен план. Близо 15% са избягали от отрицателния баланс, печелейки високи и малко вероятни джакпоти, а едва 10% са успели да надхитрят букмейкъра с регулярни и правилни залози.

Въпросът е как да се присъединим към тази група и имаме ли реални шансове за дългосрочни печалби?

Разбира се, трябва да вярвате във всяко поето начинание.

Единствено желаещият и борещият се човек успява в живота, така е и със залозите, но е важно да следвате установените норми.

Също така не смесвайте залагането с реалния живот и не поставяйте социалния ви статус под съмнение, заради участието в хазартни игри.

Контролирайте разума си и обмисляйте всяко предприето действие, едва тогава ще се доближите до 10-процентовата рамка с успешни играчи.

Прилагане на стратегии

Основният враг на залагането в интернет е неограниченият достъп до уеб платформите и честото участие в хазартна дейност.

Огромен брой от залагащите не успяват да се контролират и да налагат ограничение на залозите си.

Логично, безразборното залагане води до груби грешки и бързо натрупване на отрицателен баланс.

Е, няма как да печелите в дългосрочен план, ако ежечасово селектирате маркети от непознати първенства и турнири.

За изграждането на печеливш план се изисква прилагане на доказани и експериментирани във времето стратегии. Те са най-верният спътник на залагащия, ако той умее да ги прилага правилно и да не нарушава основната им специфика.

Съветваме ви да избирате стратегиите, като се съобразявате с вашите умения и финансови възможности. Винаги ги структурирайте в две графи, спрямо нужната банка и необходимото свободно време.

Ако не отговаряте на нито едно от изискванията, то най-вероятно даденият метод не отговаря на нуждите ви.

В Machovete.com ще откриете редица изпробвани стратегии, които са се доказали с времето и са донесли огромни печалби на залагащите.

Избор на срещи от конкретни първенства

Топ 5 първенства в Европа

Грешно схващане е, че трябва да се залага на всевъзможни маркети от най-различни състезания.

Дори и да сте футболен експерт, няма как да знаете всичко за всяко първенство.

Нормално е да имате пропуски, но пък може да ограничите грешните ходове, като си поставите рамки. За тази цел организирайте залозите си в няколко направления, т.е. влезте в букмейкърските къщи и изберете шампионати, към които имате пряк поглед над случващото се.

Например, най-ефикасни са първенствата от водещите страни на Стария континент, тъй като получаваме масивна и непрекъсната информация за последните обстоятелства около тимовете.

Насочете погледите си към няколко състезания (максимум 5) и се стремете ежедневно да опреснявате знанията си.

Четете новини от спортни сайтове, проверявайте достоверни осведомителни източници за промени в отборите, наказани и контузени състезатели, за да не останете неприятно изненадани при появата на стартовия състав.

В нашите еврофутбол прогнози ще научите повече за очакванията към дадени клубове и ще получите сведения за вероятните състави, ден преди началото на събитията.

Определяне и контрол на банката

Участието в онлайн залози е свързано директно с управлението на клиентския портфейл.

Препоръчваме ви старателно да избирате стойност на депозитната сума, за да не останете разочаровани след известен период от време.

Определете си размер на всеки един залог, дали ще участвате с фиксирани суми или ще действате със стратегии, тип Мартингейл.

Най-добрият и ултимативен вариант е да внесете сума, отговаряща на минимум 10 залога с еднаква стойност.

Например, ако най-често участвате с облози за 10 лв., депозирайте поне 100 лв. в своя портфейл. По този начин ще се предпазите от неприятни серии и ще си дадете възможност за реванш.

Разчитане на обосновани прогнози

Oбосновани прогнози

Вероятно сте получавали куп наставления, даващи ви насоки да се вслушвате в собственото си предчувствие. Може би е така, няма как да оспорим този факт, но ви съветваме да изграждате мнението си на база обосновани и анализирани прогнози. Така, дори да не сте съгласни с мнението на типстъра, ще видите отсрещната опорна точка и ще придадете по-голяма стойност на вашето предложение.

Експертните прогнози, които публикуваме в нашия сайт, са свързани с цялостен преглед на статистиката, новините и вероятните състави на двата клуба.

Отсяваме проблемните им звена и на тяхна база правим крайно заключение, поставяйки определен залог.

Разбира се, по ваше усмотрение може да се насочите към други портали или да влезете в общодостъпни фейсбук групи за прогнози, където ще обменяте опит с други участници и ще научите повече за света на спортните залагания.

5 бързи съвета за залози на мачове онлайн

Навярно всеки залагащ има свои виждания за участието си в игрите, но е препоръчително да се вслушва в общоприетите норми, поне до една степен.

Решихме в заключителната част на това ръководство да ви представим нашите топ 5 съвета за увеличаване на успеваемостта и гарантиране на по-високи печалби.

Залагайте на максимум 3 селекции 

Участието в по-дълги прави колонки ще доведат до неизбежни поражения. Предвиждането на по-голям брой маркети е непосилна задача, обвързана с известна доза късмет.

Търсете value залози

Не селектирайте пазари, които са с ниски коефициенти и не притежават нужната стойност. Дори и да познаете крайната развръзка, няма да получите дивиденти от поетото начинание.

Дисциплината преди всичко

Организирайте залозите си и не позволявайте на желанието ви за игра да надделява.

Регистрирайте се в повече сайтове

По този начин ще бъдете сред потребителите, получаващи най-високи коефициенти и най-добри бонус оферти. В колкото повече сайтове участвате, толкова по-висока е вероятността за дългосрочен успех.

Поставяйте си цели 

И не на последно място, определете резултат, който искате да изпълните за определен срок. Така, ще сте далеч по-мотивирани и ще се стремите към постигането на определена задача.

Финални думи

Нека в заключителната фаза на това ръководство да обобщим, че от онлайн залози може да се печели и то доста добре.

Важното е да сте постоянни, да изпълнявате заложените рестрикции и да не позволявате на желанието си за игра да взима връх.

Единственият път към успеха е обвързан с дисциплината и мотивацията за постигане на нови цели.

Бъдете отговорни, разумни и предпазливи, не превръщайте залозите на мачове онлайн в зависимост!

Вижте и други интересни статии за успешни залози

Опознай букмейкърите за България

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

Още статии

© 2009-2021 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти