Залози на Виртуални Спортове

Залози на Виртуални Спортове

Виртуалните спортове са важно допълнение към хазартните продукти на всеки букмейкър. Те дава възможност на клиентите на сайтовете за спортни залагания да залагат по всяко време на събития, макар и да не става въпрос за реални спортни двубои. Виртуалните спортове са изключително интересни и добиха огромна популярност в последните години, като всеки реномиран букмейкър ги предлага в своя сайт.

Съдържание:

Какво представляват виртуалните спортове - Определение

Виртуалните спортове представляват компютърни игри, които са симулирани от специален софтуер и са достъпни в онлайн букмейкърите за залагане. Резултатите от събитията на виртуалните спортове не са обвързани с никаква логика, а са случайни. Това ги прави непредвидими за залагане, но в същото време те са много удобни, тъй като по всяко време на деня се провеждат събития, които протичат около 2-3 минути.

Разнообразието от виртуални спортове е много голямо и в следващите редове ще ви запознаем с популярните виртуални игри, които може да откриете в почти всички онлайн букмейкъри

Видове виртуални спортове

Виртуалните спортове не са ограничават само до популярните спортни дисциплини като футбол, баскетбол и тенис. Има много интересни виртуални игри, които привличат вниманието на клиентите в сайтовете за онлайн залагания.

Виртуален Футбол

Виртуален футбол е най-популярната игра във виртуалния свят на букмейкърите. Надали ще намерите сайт за спортни залагания, който да има раздел “Виртуални” и да не предлага футболни игри. Футболните първенства и турнири в този виртуален спорт са много разнообразни - някои букмейкъри предлагат залози на виртуален футбол на английската Висша лига, италианската Серия “А” или друго топ първенство. Но освен това има и отделни игри като Виртуално Световно първенство и Виртуално Европейски първенство, които са с национални отбори. Срещали сме и игри като Виртуална Шампионска лига.

Почти всички виртуални футболни игри представляват турнири или първенства, като рядко ще намерите единични мачове за залагане на виртуален футбол, които не са обвързани с даден турнир. Според формата на турнира, който виртуалното състезание наподобява, е и броят на участващите отбори. Дадена среща на виртуален футбол протича за около 3 минути, като може да направите куп залози на ден на много мачове.

Опциите за залагания на виртуален футбол са същите като на реалните футболни мачове:

 • Краен изход,
 • Над/Под,
 • Хендикап,
 • Резултат за първо полувреме,
 • Гол/Гол и т.н.

Някои букмейкъри предлагат над 50 селекции на виртуален футбол, което прави изборът на клиента много богат. Най-добрата новина е, че за всички мачове от виртуалния футбол има картина с предаване на събитието и може да видите как двата отбора се представят на терена.

Виртуален Тенис

Виртуален тенис е сред другите популярни игри във виртуалните предложения на букмейкърите. Тук няма специфични турнири като при футбола - например не се предлагат Ролан Гарос, Уимбълдън и т.н. Но все пак има произволни турнири, които започват с фаза на елиминации - 1/8-финали, 1/4-финали и т.н. Вие може да залагате на всички двубои или да правите залог по отделно на всеки един мач.

Виртуалният тенис също е с кратка продължителност - един двубой продължава няколко минути. Към срещите е налична картина с развитието на двубоя в повечето букмейкъри като може да видите най-интересните моменти. Традиционните залози на реалния тенис като Победител в мача, Да спечели сет 1 и Победител в Гейм са достъпни във виртуалните залагания на този спорт.

Виртуален Баскетбол

Почти всички онлайн букмейкъри използват реалната лига NBA в своите виртуални предложения на баскетбол. Вие ще видите отбори с подобни имена като най-известните тимове в най-популярното първенство по баскетбол в света.

Залагащите на виртуален баскетбол ще бъдат много щастливи, тъй като ще намерят куп залози на този спорт. Най-често предлаганите опции са за Победител в мача, Краен резултат за Първото полувреме, Победител в 1-ва четвърт, Общ брой точки Под/Над, Печеливша разлика за отбор и др.

Освен това отборите, участващи във виртуалния баскетбол в букмейкърите, са в първенство и има временно класиране и предходни резултати, както и програмата за следващите кръгове. Залозите на виртуален баскетбол са отлично допълнение, когато няма много реални баскетболни срещи, така че може да се забавлявате с тази виртуална игра в онлайн букмейкърите и да спечелите пари.

Гонки с кучета

Гонки с кучета е популярна игра във виртуалните спортове на онлайн букмейкърите. Вие може да залагате на победител в гонката, както и за дадени участници да попаднат в Топ 2 или в Топ 3 на състезанието. Също така може да прогнозирате и първите трима участници в крайното класиране в точен ред. Забавните гонки с кучета са част от почти всички букмейкъри, в които ние имаме опит с игра на Виртуални спортове.

Надбягвания с коне

Надбягвания с коне е един от най-популярните спортове във Великобритания. Този спорт присъства и във виртуалните игри на букмейкърите. Симулираните виртуални надбягвания с коне наподобяват реалния спорт. Вие може да залагате на победител в състезанието, както и на даден участник да финишира в Топ 2 или да бъде сред първите 3 в крайното класиране. Други възможности за залагане на надбягванията с коне отново са обвързани с крайното класиране, като може да прогнозирате какъв ще бъде точният ред на подреждане на първите двама или първите трима участници.

Други спортове

В букмейкърите се предлагат и още много виртуални спортове като многообразието от виртуални игри дава повече възможности за залози на клиенти. В някои букмейкъри ще откриете виртуални моторни състезания, както и игри по тенис на маса. Ето и списък други с виртуални спортове, които сме срещали в българските букмейкъри:

 • Тенис на маса;
 • Тротинг;
 • Моторни състезания;
 • Кено;
 • Колоездене;
 • Дартс;
 • Американски футбол
 • Спидуей.

Как се залага на виртуални спортове

Залозите на виртуални спортове се поставят изключително лесно и бързо в онлайн букмейкърите. Трябва първо да влезете в съответната игра, на която искате да залагате и да изберете вашето събитие, след което да добавите желаната селекция във фиша ви за залози и да поставите сума на залог.

Тъй като събитията се провеждат през 2-3 минутки, то може за час да направите сумати залози на виртуални срещи на футбол, тенис или друг спорт. Разнообразието от залози на виртуалните игри е много голямо, като в следващите редове ще ви запознаем с основните пазари на виртуални спортове и как работят.

Видове залози на виртуални спортове - пазари

На някои от виртуалните спортове има идентични опции за залагане. В следващите редове ще ви запознаем с най-популярните видове залози на виртуални спортове в онлайн букитата:

 • Краен победител - Този тип залог е ясен на всички. Тук залагате кой от отборите или участниците ще спечели срещата. Залогът е валиден за всички виртуални спортове - Футбол, Тенис, Баскетбол, Конни състезания и т.н.
 • Резултат за първото полувреме - Тази опция е налична за спортове като футбол и баскетбол. Във виртуалните игри в букмейкърите може да залагате на крайния резултат 1Х2 след първите 45 минути във футбола или първите две четвърти в баскетбола.
 • Хендикап - Това е един от най-популярните залози в реалните спортове. Той е наличен и във виртуалните игри като футбол, тенис, баскетбол и др.
 • Общо Под/Над - За много от виртуалните спортове има залози за общо под/над брой голове или точки. Например във футбола може да залагате на под/над 2.5 гола или други линии. Във виртуалния баскетбол има пазари за над/под брой точки, докато в тенисът тази опция е с над/под брой геймове или сетове в мача.
 • Краен точен резултат - На тази опция може да се залага на виртуален футбол, виртуален тенис и др. Тук се прогнозира крайният точен резултат от събитието.
 • Други залози - Всеки спорт има още много специфични залози. Например за футбол ще намерите опциите гол/гол, азиатски общо, отбор да отбележи първи и т.н. На тенис пък някои букмейкъри предлагат залози за победител в първия сет и общо точки в играта. Залозите на дартс пък включват Пазари за излизане, Първи 3 стрели на играч и други типични опции за този спорт в реалния свят.

Букмейкъри, които предлагат залози на виртуални спортове

Всички онлайн букмейкъри, които имат лиценз в България, предлагат Виртуални спортове. Ето и кратка информация за сайтовете за спортните залагания и техните виртуални игри.

Bet365

Bet365 е един от най-големите букмейкъри в света и съответно с огромно разнообразие от виртуални игри. В последните години Бет365 увеличи своите виртуални игри, като може да се залага на Футбол, Дартс, Хрътки, Тротинг, Колоездене, Баскетбол, Тенис, Спидуей, Моторни спортове и Конни надбягвания. Всички игри имат много пазари, което дава страхотен избор на играчите.

WinBet

WinBet е един от най-добрите букмейкъри за виртуални спортове. В раздел "Виртуални" ще откриете три футболни игри, тенис, конни надбягвания, баскетбол и гонки с кучета. УинБет предлага и раздел "Виртуални+", в който имате възможност да залагате на тенис на маса, автомобилни състезания и още няколко други игри.

Palms Bet

Palms Bet гордо се конкурира с останалите букмейкъри по отношение на виртуалните спортове. В този сайт потребителите може да поставят прогнози на виртуален футбол, кено, гонки с кучета, конни състезания, тенис на маса и автомобилни състезания, които привличат феновете на моторните спортове.

Топ 5 съвета за залози на виртуални спортове

 1. Не се доверявайте на предходните резултати - Няма смисъл да търсите предходни резултати в дадена виртуална игра, тъй като изходът на събитията от виртуалните спортове се определя на случаен
 2. принцип.
 3. Регистрирайте се в повече букмейкъри - В колкото повече букмейкъри се регистрирайте, ще имате по-голямо разнообразие от залози на виртуални спортове.
 4. Не подценявайте високите коефициенти - Не трябва да подценявате високите коефициенти във Виртуалните спортове, тъй като както вече казахме, резултатите на събитията не са обвързани с логиката.
 5. Доверете се на инстинкта си - Може би това е най-добрият съвет за залози на виртуални спортовете. Ако имате шесто чувство за даден залог, то не се колебайте да заложите.
 6. Изберете букмейкър с добър стрийм на виртуални спортове - За вашето удоволствие, когато залагате на виртуални спортове, е препоръчително да изберете сайт, който предлага качествен стрийм на услугата.

Често Задавани Въпроси за залозите на виртуални спортове

Предлага ли се бонус за регистрация за виртуални спортове?

Към момента няма букмейкър, който да предлага отделен бонус за регистрация за виртуалните си игри.

Кой е най-популярният спорт за залагане?

Без съмнение това е футболът, на който може да намерите различни видове виртуални игри.

Бързо ли се уреждат залозите на виртуални спортове?

Виртуалните спортове са с кратка продължителност и залозите се уреждат веднага след крайните резултати на събитието.

Може ли да се играят виртуални спортове от мобилния телефон?

Всички онлайн букмейкъри предлагат виртуални спортове и в мобилните си версии.

Заключение

Виртуалните спортове са най-добрата алтернатива при липсата на реални спортни събития. Когато се чудите на какво да заложите на живо или в букмейкъра няма събития на лайв, то просто отворете раздела с виртуални игри и решете на какъв спорт ви се залага.

Определено си заслужава да се залага на виртуални спортове, тъй като те имат много предимства. Събитията се провеждат бързо и никога не спират. Освен това начинаещите играчи могат да залагат, тъй като няма нужда да правят проучвания за отборите в срещата. Букмейкърите имат огромно покритие от виртуални спортове и предлагат много пазари на тях, така че според нас виртуалните игри успешно могат да се конкурират с реалните спортни събития.

Вижте и други интересни статии за успешни залози

 

Виж повече на наличните в България букмейкъри

[18+] Залагай разумно Gambling Therapy

Още статии

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС