Всичко за арбитражните залози

Нямате късмет със залозите? Търсите сигурен начин за надиграване на букмейкърските къщи? Вашето решение се казва “арбитражи“. Един не особено разпространен вид залагане на спортни събития, гарантиращ 100% успеваемост. Повече за него и опасностите, които крие, ще научите от следната статия.

Арбитражни залози – никога не сте чували това понятие?! Е, изпуснали сте много, поради високата доходност от начинанието. Инвестициите ви ще бъдат възвърнати в пълен размер, а освен това ще постигнете огромни резултати в дългосрочен план. Дори финансовите посредници едва ли ще намерят по-добро решение за натрупване на сигурен профит. Настанете се удобно и се пригответе за невижданите тайни на арбитражите, една непозната материя от дълбините на онлайн залозите.

Какво е това арбитражен залог?

Арбитражни залози

В стандартното залагане не съществува 100-процентова вероятност за успех. В повечето случаи изходите на дадено събитие са два или три, така че шансът да спечелите клони съответно към 50% или 33%. Тук обаче не се стига до рискове. Независимо от развоя на срещата, вие ще се окажете краен победител. Да, няма да спечелите огромни суми с минимални залози, но ще си гарантирате 100% шанс за печалба.

Точно това е идеята на арбитражните залози. Намирате припокриващи се коефициенти в различни онлайн букмейкъри, депозирате във всеки един от тях и стартирате начинанието. Важно е да действате бързо, но сигурно и да внимавате с изменението на оповестените ставки. Ключова роля при арбитражите играят и най-малките десети, затова бъдете подготвени за неприятни изненади.

Още тук ще ви информираме, че е препоръчително наличието на по-висок капитал. С ниски суми ще бъде изключително трудно и почти невъзможно припокриването на различните опции. Колкото по-висок е вашият бюджет, толкова по-бързо ще дойдат желаните резултати. Нека да онагледим използването на метода.

Пример с 2 опции:

Решили сте се на залог за краен изход на тенис двубой. Да речем, че в Bet365 ставката за победа на тенисист №1 е 1,50, а играч №2 получава 3,20 в платформата на Efbet. Това ви гарантира сигурен успех, ако поставите определена сума на всяка една от опциите. Залагайки 68 лв. за знак 1 и 32 лв. за знак 2, ще си гарантирате сигурни 2 лв. в баланса. На пръв поглед сумата изглежда минимална, но представете си колко доходоносна би била тази процедура при ежедневно участие в десет подобни залога. А ако поставяте по-високи облози?!

Не бъдете алчни и не търсете бързата печалба. Арбитражните залози се използват единствено от търпеливи играчи, готови на постепенно покачване на клиентския портфейл.

Пример с 3 опции:

Тук нещата се усложняват, тъй като сметките стават доста повече. Ще се наложи внимателно преизчисление на отделните залози, за да бъде постигната нужната коректност. Например:

 • Домакин получава коефициент 2,20
 • Равенството бива оценено с 3,35
 • Гостът получава 4,50

Това означава, че при всеки възможен изход ще бъдете на печалба, ако поставите:

 • 47 лв. на знак 1 = 103,40 лв.
 • 31 лв. на хикс = 103,85 лв.
 • 23 лв. на знак 2 = 103,5 лв.

Така, с обща инвестиция от 101 лв. може да генерирате сигурна печалба от 2,50 лв. При 3-кратните пазари използвайте калкулатори, за да сведете математическите грешки до минимум. В уеб пространството има редица предложения, които ще ви спестят време и излишни усилия.

Какъв риск крият арбитражите?

рискове на арбитражните залози

Появата на все повече букмейкърски къщи води до по-голям избор и по-висока вероятност за арбитражи. От друга страна обаче има подводни камъни, които биха наложили лимитиране на сметките ви и блокиране на реализирани печалби. Например, не всички сайтове за залози са позитивно настроени към този метод на залагане. Част от тях налагат строги наказания за любителите на арбитражите, затова търсете по-задълбочена информация за съответната компания в интернет. Има редица форуми за арбитражни залози, от които ще получите сведения за най-благоприятните букмейкъри.

Друг напълно реалистичен риск, който обаче зависи от вас, е появата на грешни изчисления. Толкова много коефициенти и то незакръглени, точни залози и допълнителни сметки биха довели до груби грешки при адекватното поставяне на залог. Макар да се изисква своевременно взимане на решенията, пресметнете наново необходимите суми.

И не на последно място, внимавайте за изменение на коефициентите. Ако сте задали системата да приема мигновено новите ставки, то това ще ви ощети жестоко. Онлайн букмейкърите често налагат промени на коефициентите, в зависимост от настъпили обстоятелства и поява на нови странични фактори.

Как да се предпазим от лимитиране на онлайн сметка?

Няма компания в световен мащаб, която да желае загуби. Същото важи и за букмейкърските къщи, които се опитват по всевъзможни начини да увеличат приходите си. Раздаването на високи печалби със сигурност не влиза в тази графа, дори напротив, печелещите често попадат под мониторинг и всеки техен ход бива следен изкъсо. Затова е нужно да сте внимателни и правилно да преценяте следващите ходове.

 1. Участвайте в още залози

Разнообразието при залозите ще сведе опасността от блокиране на профила до минимум. Ако системата установи участие и в други видове залагания – права колонка, системни комбинации, ще ви премахне от списъците със съмнителни играчи.

 1. Поставяйте залози със закръглени суми

Многократни облози, съдържащи стотинки, не биват толерирани от големите брандове. По всяка вероятност ще ви бъде наложен лимит на профила, ако поставите 5-10 подобни залога. Старайте се да закръгляте сумата към по-близката стойност. Например, ако калкулаторът ви показва, че трябва да заложите 35,68 лв. поставете облог от 36 лв. Да, ще има леко изменение при крайната печалба, но това ще ви предпази от евентуално блокиране.

 1. Не теглете често от акаунта

Многократни заявки за тегления от акаунта ще усъмнят букмейкъра. Бъдете по-търпеливи при изплащането на печалбите и го правете веднъж месечно. Дори може да надхитрите къщата, като поставите лимит на транзакциите. По този начин профилът ви ще бъде все по-рядко проверяван от служители на компанията.

 1. Залагайте на по-познати първенства

Не бихте ли се усъмнили, ако даден потребител залага единствено на мачове от неизвестни състезания? Аз лично бих, а така действат и онлайн букмейкърите. Бъдете съобразителни, правете залози на традиционни шампионати и вероятността за лимит на профила става все по-малка.

Плюсове и минуси на арбитражите

Няма да ви лъжем, има и от двете, затова сами вземете решение дали ще участвате в арбитражи, или не. Структурирано сме ви онагледили основните предимства и недостатъци, за да получите максимални сведения за този вид залагане.

 • Няма вероятност за загуба, ако изпълнявате всичко коректно.
 • Може да използвате специални калкулатори за изчисление на арбитражите.
 • Редица разработчици са произвели софтуери за проследяване на активните арбитражи.
 • Срещат се букмейкъри, които са положително настроени към тази дейност.
 • Трябва да внимавате при поставянето на залозите, защото някои букмейкърски къщи налагат ограничения.
 • Изисква се висока банка за спокойно съставяне на залози.
 • Най-добрите софтуери за отчитане на арбитражи са в платен вариант.
 • Възможно е даден букмейкър да измени коефициентите на маркет след приемане на залога.

Кои са най-добрите букмейкъри за арбитражни залози?

най-добрите букмейкъри за арбитражни залози

Нееднократно заявихме, че съществуват проблемни букмейкъри, които налагат ограничения на потребителите. Нямаме сведение за наличието на българска компания, толерираща арбитражите, затова ще се наложи сами да се запознаете с правилата им. Ако изпълнявате зададените по-горе условия, не би следвало да изпитате затруднения, затова бъдете стриктни и отговорни към залозите си.

Най-удачно е да насочите усилията си към платформите Efbet, Betfair, 1xbet и Bet365. Те носят най-високи коефициенти на клиентите си, особено що се отнася до линиите за голове. Често срещаме разминавания от няколко десети, които биха се оказали ползотворни за арбитражи. Може да се регистрирате и в други чужди брандове, но внимавайте с липсата на лиценз. Нерегламентираните компании не винаги се отнасят коректно към потребителите си, като затрудняват достъпа им до теглене, налагат чести ограничения и възпрепятстват свободното поставяне на залози.

Мнение за арбитражите

Да ви признаем, използването на арбитражи си заслужава. Въпреки всичките трудности, постоянството и отдадеността към залозите ще ви донесат желаните доходи. Това си остава единствения начин за генериране на сигурна положителна успеваемост и то в 100-процентов размер.

Съветваме ви да потърсите платформи в интернет, разпространяващи разлики в коефициентите. Макар да са платени, инвестицията в тях бързо ще се възвърне. Те ще ви информират за десетки разминавания в ставките и ще ви дадат сведения за най-удачните букмейкърски къщи, които са встрани от традиционните предложения.  

© 2009-2019 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти