Залози

Залагане на множествени (акумулаторни) залози

Залагане на множествени (акумулаторни) залози

За множествените залози се говори много - някои ги харесват, други не, но все пак те могат да имат големи ползи за играчите. Безкрайният спор за множествените залози обаче съществува. Те предлагат ли стойност? Губене на време ли са? И за кого те са по-подходящи - за професионалисти или залагащите за развлечение? Нека заедно да разберем истината.

Прочети още: Залагане на множествени (акумулаторни) залози

Основи на спортните залагания - съвети за играчите

Основи на спортните залагания - съвети за играчите

Правилното познаване на правилата за спортни залагания е от решаващо значение за хората, които току-що са започнали своето приключение в залаганията.В тази статия ще ви представим най-основните принципи на правилното залагане на спортни събития.

Моля, не забравяйте, че трябва да сте навършили 18 години, за да можете законно да направите залог в онлайн хазартните сайтове или букмейкърските къщи. Също така онлайн букмейкърите са ограничени или забранени в някои страни, така че не се опитвайте да залагате нелегално.

Прочети още: Основи на спортните залагания - съвети за играчите

Видове залози в онлайн букмейкърите

Видове залози в онлайн букмейкърите

Какви видове залози мога да залагам в онлайн букмейкърите – този въпрос си задава почти всеки нов играч, който тепърва започва да пуска своите прогнози с реални средства в сайтовете за спортни залагания. Почти сигурно играчите се досещат, че могат да заложат на единично събитие, но има ли и други опции като комбинация на повече от 2 събития? В тази статия ще ви запознаем с видовете залози в букмейкърите и ще разберете какви залози може да поставяте онлайн.

Прочети още: Видове залози в онлайн букмейкърите

Какво означава Равен няма залог

Какво означава Равен няма залог

Равенсто няма залог (Draw No Bet) е популярна опция в онлайн букмейкърите, която осигурява на играча застраховка срещу загуба най-вече на футболна среща.

По принцип този пазар предоставя шанса да заложите на отбор, който да спечели футболен мач, като знаете, че ще може да вземете парите си обратно, ако мачът завърши наравно.

Това е подсигурен залог на крайния изход, като в тази статия ще ви обясним всичко за опцията Равенство няма залог.

Прочети още: Какво означава Равен няма залог

Еврофутбол Системи

Еврофутбол Системи

Еврофутбол залаганията все още са с голяма популярност, въпреки че онлайн букмейкърите привлякоха толкова много от техните играчи в последните години.

Въпреки това остават хора, които пускат фишове в наземните букмейкърски къщи Еврофутбол.

Над 20 години компанията работи в България и си е изградила репутация, въпреки че има някои минуси като например ниските коефициенти.

Прочети още: Еврофутбол Системи

Залагане на ниски коефициенти

Залагане на ниски коефициенти

Мислите, че е лесно да заложите и да спечелите на ниски коефициенти, нали?

Чели сте навсякъде тези клишета за залагане на сигурно и мечтаете да направите богатство, залагайки на коефициенти 1.10 и 1.20?

Е, наистина не е толкова лесно, колкото изглежда, и може да бъде изключително опасно за загубата на цялата ви банкова сметка за кратко време. Освен ако… продължавате да четете съветите ни!

Прочети още: Залагане на ниски коефициенти

Немска система за залози

Немска система за залози

В интернет има много системи за залагания, които могат да са от полза на потребителите.

Ако тепърва започвате да залагате, то е добре да не разчитате само на собствените си познания, а да използвате стратегия за залагане.

В този материал ще ви запознаем с “немска система за залози”, която е често ползвана от любителите на спортни залагания.

Прочети още: Немска система за залози

Стратегия за залози на Краен резултат

Стратегия за залози на Краен резултат

В днешно време сайтовете за онлайн залози предлагат голямо количество пазари, така че все по-малко са залозите на краен резултат. Този тип залози обаче остава един от най-популярните.

Съществуват няколко стратегии за залагане на краен изход от мача, чрез които може да направите добри печалби.

В тази статия ние ще ви запознаем с тези стратегии и се надяваме да ви бъдем полезни, залагайки на знаците 1, Х или 2.

Прочети още: Стратегия за залози на Краен резултат

Стратегия за залози на Точен резултат

Стратегия за залози на Точен резултат

В онлайн залаганията много често прилагана стратегия е тази за залагане на точен резултат.

Тази стратегия може да се приложи най-вече на отборните спортове и е най-често използвана на футбол. Освен това и всеки друг спорт, който предлага залози за точен резултат, може да бъде включен в тази стратегия.

В следващите редове ще разгледаме по-подробно стратегията и ще ви запознаем с нея.

Прочети още: Стратегия за залози на Точен резултат

Как да печелим от Залози на Мачове онлайн?

Как да печелим от Залози на Мачове онлайн?

Всички ние се впускаме в преследване на различни видове залози с цел да си подсигурим бързи и стойностни печалби. Разбираемо това не се получава всеки път, особено, когато не изпълняваме рестрикциите за правилно залагане. Точно това ще разгледаме в следната статия.

Прочети още: Как да печелим от Залози на Мачове онлайн?