Голова колонка за днес

Футболът е игра на голове, а колкото повече са те, толкова по-интересен е конкретният сблъсък. Вярваме, че резултатността и наличието на значителен брой попадения придава смисъл на играта и я прави обичана от още по-голяма аудитория. Поради тази причина ви предлагаме отделен раздел - “Голова колонка”, където ще откриете най-вероятните високорезултатни събития от идния ден.

Какво включва головата колонка?

Комбинирането на няколко мача в един талон увеличава общата ставка и придава по-голяма стойност на залога ни. Разбира се, потенциалната печалба не бива да влияе на начина ви на игра, затова препоръчваме да се групират между 2 и 4 срещи. Точно толкова събития ще откриете в раздела, а фокусът пада единствено върху количеството голове.

Концентрираме се върху 4-5 маркета с по-изразен характер, налични в лицензираните онлайн букмейкъри. Ще попаднете на предложения за под/над, двата отбора да отбележат гол, голове в дадено полувреме и попадения за отбор, съставящи индивидуален фиш, който може да се играе с по-стойностни облози. Тъй като предпочетените пазари са с по-голям шанс за положителна развръзка, коефициентите не са сред най-високо оценените, но сумарната ставка изглежда привлекателна.

Как избираме резултатните мачове?

При прогнозирането на голове използваме основно статистическите показатели на двата отбора и временната им форма. Спираме се на тимове с ясно изразени възможности в нападение и отбрана, което ни помага да изготвим максимално коректно предвиждане за събитието.

Съветваме любителите на оувърите да се вглеждат във вероятните състави, търсейки информация за титулярния вид на нападението. Ако отсъстват основни фигури в офанзивен план – централен нападател или плеймейкър, твърде вероятно е тимът да изглежда по-плах и да не разгърне пълния си потенциал. Това би донесло по-малко попадения, които от своя страна са привлекателна точка за феновете на ъндъра.

В съставянето на прогнозата за предстоящ двубой влизат последните шест сблъсъка на замесените състави. Отчитаме бройката на головете в полза и ущърб, оценявайки поведението във всеки един мач. Не се залъгвайте от високи статистически показатели, които са станали факт след един-единствен мач. Това са малка част от нашите критерии и опорни точки, влизащи в действие при предвиждането на мачовете от тиража.

Значение на маркета “гол-гол”

В “Головата колонка за днес” често ще срещате опцията “гол-гол”. Това е съкратено изписване на популярния маркет “Двата отбора да вкарат”. Както може да се убедите от името му, маркетът се използва при прогнозиране на попадения в двете врати. Ставките за това събитие зависят пряко от замесените тимове и от възможностите им както в атака, така и в отбрана. Обикновено коефициентите са в порядъка между 1,50 и 2,20, но може да се натъкнете на предложения с малко по-различни стойности.

Важното при избора на прогнози за гол/гол е да подберете сблъсък, в който гостът е фаворит, но домакинът играе силно у дома. Аргументът за попадения в двете врати е силно изявен в подобни двубои и почти сигурно е, че ще ви донесе положителен резултат.

Къде да прилагаме головата колонка за деня?

Основно средство за сверяване на коефициентите са лицензираните онлайн букмейкъри в България. Използваме основно Efbet и Bet365, тъй като предлагат ставки над средно приетите и позволяват съставяне на колонка с по-висока потенциална печалба. Ако залагате в Еврофутбол, ще забележите коренна разлика в сформирания общ коефициент.

Головата колонка за деня е съставена от анализирани предвиждания, към които обаче не сме добавили аргументативна част. Обосновани прогнози за днес ще намерите на началната страница на Machovete.

© 2009-2022 Мачовете.ком. Всички права над материалите в сайта запазени. | Контакти

НСС